Reacții după eliminarea Elenei de la Survivor. Logodnicul Faimoasei: "187 de zile în care..."

 Cica Cristina
.

Elena Marin a fost eliminată de la Survivor, cu foarte puțin timp înainte de marea finală. Faimoasa nu a trecut de prima semifinală, ieșind pe ultimul loc în preferințele publicului dintre Zanni și Maria Chițu. Precum era de așteptat, logodnicul Elenei, dar și persoanele care au susținut-o pe parcursul competiției, precum Andreea Bălan sau Andreea Antonescu au transmis mesaje după plecarea Faimoasei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Parcursul Elenei Marin la Survivor s-a încheiat în semifinale! Faimoasa a fost eliminată după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Marius și Andrei au câștigat colanul de imunitate, ceea ce automat a determinat ca Elena, Maria și Zanni să intre la votul publicului.

Elena-Marin-reactii-eliminare-1Elena-Marin-reactii-eliminare-1

Logodnicul Elenei, mesaj după eliminarea Faimoasei de la Survivor

Elena Marin a fost eliminată, după ce a avut cele mai puține voturi din partea publicului. După această veste, logodnicul Faimoasei a transmis un mesaj în care a subliniat cât de mândru este de partenera lui.

„Mândru de tine!!! Mândru de parcursul tău! Mândru de sufletul tău! 187 de zile în care ai luptat și te-ai autodepășit! Te iubesc enorm și mă înclin! Felicitări!', a transmis Andrei pe rețelele de socializare, logdnicul Elenei Marin.

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor.Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin, eliminată de la Survivor:„Încerc să nu mă critic'

Citește și: Sebastian Chitoșcă, cuvinte dure la adresa Elenei Marin:„Un om care minte, care nu recunoaște că a greșit'

Citește și: Silviu Prigoană va fi bunic:„Soția lui Honorius este însărcinată'

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după eliminarea Elenei de la Survivor

La rândul lor, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut imediat o reacție, după ce Elena a fost eliminată de la Survivor.

Andreea Bălan a publicat un video în care Elena Marin dansează în ploaie, pe o melodie interpretată de jumătatea trupei Andre. „Elena Marin, ai fost și ești de departe cea mai bună…”, a transmis Andreea Bălan.

De asemenea, Andreea Antonescu care i-a fost și alături în competiție, în care a subliniat cât de mândră este de ea. „Felicitari pentru tot parcursul tau. Ai demonstrat mai mult decât și-ai propus. Măndră de tine!”.

Și Petrișor Ruge a susținut-o pe Elena Marin și i-a transmis: „Sunt foarte mândru de tine, ești un fenomen…”

Elena Marin, eliminată de la Survivor

Elena Marin a fost eliminată de la Survivor și a părăsit competiția cu ochii în lacrimi, mai ales în acest punct, când mai avea „un pas' până la marea finală.

„A fost o expriență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final.

Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată‘, a spus Elena Marin, la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton