Reacția neașteptată a lui Robert Sfăt, fiul lui Brigitte, după ce mama lui a fost bătută și târâtă pe jos de Florin Pastramă: ”Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi”

 Stamen Diana
.

După ce la sfârșitul săptămânii trecute au apărut imagini îngrozitoare în care Brigitte era bătută de Florin Pastramă, fiul vedetei, Robert Sfăt, are o primă reacție. Surprinzător, tânărul îi ține partea afaceristului și o învinovățește pe mama lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vineri au apărut în presă imagini care abia pot fi privite cu Brigitte târâtă pe jos și bătută de Florin Pastramă prin parcarea unui supermarket din București. După cele întâmplate, cei doi au apărut la TV și au declarat că nu este nimic grav, iar motivul scandalului a fost că afaceristul nu a știut să parcheze mașina cum trebuie.

Imaginile groazei au fost văzute de toată lumea, inclusiv de copiii vedetei. Brigitte Pastramă a avut în ultima perioadă o relație tensionată cu fiul ei din prima căsătorie. Robert Sfăt nu sare în apărarea mamei sale, ba chiar îl înțelege pe Florin că și-a ieșit din minți.

Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști', i-ar fi mărturisit Robert unui apropiat, potrivit playtech.ro.

Citește și: Brigitte a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei, Florin Pastramă.Imaginile șocante surprinse în parcarea unui supermarket

Captură-de-ecran-din-2020.09.25-la-17.02.18-1Captură-de-ecran-din-2020.09.25-la-17.02.18-1

Brigitte, primele declarații după ce a fost bătută de Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă au fost surprinși într-o parcare a unui supermarket din Capitală în timp ce ea era bruscată lânga mașină, iar el urla ca din gură de șarpe sub privirile trecătorilor. Norocul brunetei că situația nu a degenerat și mai rău a fost chiar intervenția trecătorilor, care l-au somat pe Florin Pastramă să înceteze cu agresiunile.

'Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult,toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat.', a spus Brigitte.

Citește și: Războiul continuă între Brigitte Pastramă și Raluca Podea: „Să nu se mai dea cine nu este pe spinarea mea”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton