Răzvan Simion încă suferă după despărțirea de Lidia Buble? A transmis un mesaj surprinzător: "Nu ești destul de puternic să faci față…"

 Cica Cristina
.

Încă mai colaborează în plan profesional, însă Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu, iar prezentatorului de la Antena 1 i-ar fi destul de greu să treacă peste despărțire. Cel puțin, asta reiese dintr-un mesaj postat chiar de el pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o lună, Răzvan Simion posta un mesaj pe Instagram prin care anunța depărțirea, după 5 ani de relație, de Lidia Buble: ‘Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.‘, a fost o parte din mesajul transmis de matinalul de la Antena 1.

Citește și: La 50 de ani, Naomi Campbell a pozat goală la metrou! Dieta celui mai de succes model al tuturor timpurilor:cum se menține la 55 kg de trei decenii

După despărțire, cei doi au continuat să colaboreze în plan profesional și chiar dacă la acest moment nu se arată semne de împăcare, se pare că Răzvan nu și-a revenit complet după separare.

Acum, Răzvan a postat un story care a atras o serie de controverse. Ceea ce s-a dorit a fi, posibil, o glumă naște intrepretări în contextul actual al despărțirii.

Citește și: Madonna a pozat topless, la 61 de ani, și a postat fotografia pe Instagram!Cum arată vedeta fără Photoshop și ce mesaje i-au transmis fanii

Din mesajul postat de Răzvan reiese că nu ar fi destul de puternic să facă față problemelor care se ivesc în viață, atunci când se așteaptă mai puțin. Nu degeaba se spune că marile adevăruri în glumă se spun. Oare să nu fi trecut peste despărțirea de Lidia Buble?

'Diavolul mi-a șoptit la ureche: 'Nu ești destul de puternic să faci față furtunii care am pus-o în viața ta. I-am șoptit înapoi: 'Pe care', a fost mesajul prezentatorului, care a stârnit curiozitatea fanilor.

Citește și: Cum arată Dana Rogoz în costum de baie, la o lună și jumătate de când a născut! Vedeta este într-o formă fizică de invidiat:„Ai abdomenul plat'

Clipboard01-4Clipboard01-4

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și:Mihai Bendeac a fost pus pe liber!Răzvan și Dani prezintă, din nou emisiunea X Factor, la Antena 1!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton