Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3! Au plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro!

 Stamen Diana
.

Suspansul a luat sfârșit și s-a aflat că marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3, sunt Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Lupta în marea finală a avut loc între echipa formată din Speak și Ștefania și echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Ambele echipe au fost extrem de competitive, însă norocul a fost de partea uneia singure.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3, după cum a scris impact.ro, informație confirmată ulterior și de unica.ro. Cei doi au format una dintre cele mai simpatice echipe din emisiune, iar publicul i-a apreciat pentru fazele haioase pe care le-au făcut la TV.

Citește și: EXCLUSIV. Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite în Asia Express: „E imposibil să nu ți se umezească ochii!”

Drumul comorilor a ajuns la final și a fost o experiență de neuitat pentru toate echipele care au participat la emisiune. Extrem de competivi, Speak și Ștefania au pierdut marele premiu în fața băieților.

Citește și: EXCLUSIV. Chef Sorin Bontea, despre viața grea din ASIA EXPRESS 3. „N-am cuvinte să descriu ce am trăit acolo, m-am întors mai slab cu 9 kg.'

Marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3, sunt Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro și au dovedit că norocul a fost de partea lor.

Deși au trecut prin probe dificile, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au reușit să facă față cu brio acestei competiții. Din fața televizorului totul pare simplu, însă condițiile în care au fost puși concurenții sunt foarte grele și nu oricine ar suporta să fie pus în asemenea ipostaze.

Citește și: Răzvan Fodor a avut nevoie de tratament pentru astm, la Asia Express. Medicii au reușit să îi țină boala sub control, în timpul show-ului

FOTO: Facebook

Răzvan-Fodor-și-Sorin-Bontea-câștigători-Asia-Express-sezonul-3-1Răzvan-Fodor-și-Sorin-Bontea-câștigători-Asia-Express-sezonul-3-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton