Răzvan Fodor, noul prezentator de la Burlacul. Câștigătorul de la Asia Express a semnat contracul cu Antena 1: ”Am înțeles că se vrea altceva”

 Stamen Diana
.

După succesul de la Asia Express, Răzvan Fodor a semnat contractul cu Antena 1 pentru o nouă emisiune și va fi prezentator la Burlacul. Cel de-al șaselea sezon al show-ului va începe în curând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe plan profesional lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Răzvan Fodor. Artistul a făcut echipă cu Sorin Bontea la Asia Express și au plecat acasă cu marele premiu, iar acum semnează un nou contract cu Antena 1.

Răzvan Fodor este noul prezentator de la emisiunea Burlacul și este foarte încântat de acest nou proiect în care este implicat.

Un burlac cu care s-a împrietenit repede și gândul că îl va putea ajuta pe acesta să își găsească soția l-au convins pe Răzvan Fodor să accepte rolul de prezentator în noul sezon al emisiunii Burlacul. 

'Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe , să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba', a declarat vedeta.

Răzvan Fodor, care nu este străin de această ipostază, ci și-a ajutat de-a lungul timpului mai mulți prieteni să ajungă în fața altarului, le-a devenit și naș, așa că nu ar exclude să facă același lucru și pentru Burlacul, pe care l-a îndrăgit de cum l-a cunoscut.

Citește și: Răzvan Fodor povestește cât de greu i-a fost să o cucerească pe soția lui: „Aproape 4 luni am alergat-o cu patul'

'Este un tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu mașina la scară și cu inelul de diamante cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă', a mai spus Răzvan Fodor. 

Răzvan-Fodor-prezentator-Burlacul-5Răzvan-Fodor-prezentator-Burlacul-5

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii vor avea loc în locații inedite atât din România, cât și din străinătate. 

Citește și: Ce a făcut Răzvan Fodor cu premiul de la Asia Express! Artistul a avut cheltuieli neașteptate: „Am plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton