Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express, o viață plină de peripeții: a fost sex-simbol, apoi a devenit familist convins! I-am aflat toate secretele

 Cica Cristina
.

Răzvan Fodor a trăit cele mai intense clipe în ultima perioadă, odată cu participarea la Asia Express. Alături de colegul lui, Sorin Bontea, au reușit să câștige marele premiu la Asia Express. Iată câteva imagini memorabile din viața actorului, cântărețului și prezentatorului TV!

Razvan-Fodor-1-1Razvan-Fodor-1-1

Născut în Capitală, pe data de 22 iunie 1975, Răzvan Fodor a studiat la Academia de Educație Fizică și Sport, cu specializarea gimnastică. El a devenit cunoscut publicului odată cu lansarea formației Krypton. Este un artist desăvârșit, iubește muzica și actoria.

În urmă cu 20 de ani a luat decizia de a urma o carieră solo. Apoi, a jucat în mai multe seriale românești de la Păcatele Evei, Milionari de weekend, până la Daria, iubirea mea sau Om sărac, om bogat, Iubire și Onoare.

Citește și: EXCLUSIV. Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite în Asia Express:”E imposibil să nu ți se umezească ochii!”

Răzvan Fodor și relația cu actrița Catrinel Menghia

În plan personal, Răzvan Fodor este un bărbat împlinit. Este căsătorit cu Irina Fodor și împreună au o fetiță superbă.

Mulți au uitat, însă, că în tinerețe s-a iubit cu frumoasa Catrinel Menghia – cunoscută, ca actriță, pe numele de Catrinel Marlon. La începutul anilor 2000, Răzvan Fodor și Catrinel Menghia au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. Era o diferență de 10 ani între ei, iar relația lor a fost una intensă. După doi ani și jumătate de relație, însă, cei doi și-au spus adio. Adevărul despre despărțirea lor s-a aflat când Catrinel a pus punct speculațiilor cu privire la gelozia artistului.

Pe cei doi îndrăgostiți i-au despărțit în cele din urmă planurile diferite de vitor – Catrinel își dorea să meargă în Italia, unde, de altfel, a și reușit în modeling și în actorie, în timp ce Răzvan a ales să rămână aici, iar o relație la distanță era imposibilă.

Citește și: Răzvan Fodor și Sorin Bontea, primele reacții după ce au câștigat Asia Express.Au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro: 'Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă'

Răzvan Fodor, o carieră de succes

A jucat mai multe seriale, unde a fost surprins în scene fierbinți alături de Dana Rogoz sau Andreea Pătrașcu, actuala soție a lui Cabral, care între timp i-a devenit și fină, notează click.ro.

De asemenea, el și-a împrumutat vocea și pentru diverse personaje în filme de animație, precum „The Grinch” sau „Legends of Oz: Dorothy’s Return”.

Pe lângă performanțele din domeniul muzical sau de pe scenă, Răzvan Fodor a acceptat și provocarea de a fi prezentator: întâi la emisiunea Vorbește lumea, apoi la MasterChef.

Citește și: Răzvan Fodor a avut nevoie de tratament pentru astm, la Asia Express.Medicii au reușit să îi țină boala sub control, în timpul show-ului

Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe cea care i-a devenit soție

Irina și Răzvan Fodor  s-au cunoscut în 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar se simpatizau reciproc și s-au împrietenit pentru ca mai apoi, încet încet, Irina să se îndrăgostească iremediabil de Răzvan. De altfel, în cadrul unui interviu, Irina a spus că Răzvan a fost cea mai interesantă persoană pe care a cunoscut-o prin intermediul jobului. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!’, se amuză Irina.

Citește și: Răzvan Fodor întâmpină probleme în izolare, din cauza obsesiei soției pentru dezinfectat.Concurentul de la Asia Express s-a ales cu arsuri pe mâini: „A fugit direct la baie să spele clorul”

La prima lor întâlnire, cântărețul a supus-o unui test inedit pe care tânăra de doar 20 de ani atunci l-a trecut cu brio.

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohot(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…’, a menționat Răzvan Fodor la un moment dat pe blogul său.

Irina Fodor avea doar 22 de ani când a născut-o pe fetița lor, Diana, făcându-l pe Răzvan cel mai fericit tătic din lume.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, câștigătorii Asia Express – Drumul Comorilor

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat Asia Express, sezonul 3. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, dar și cu amintiri unice, pe care nu le vor uita niciodată.

Această experiență și toate momentele petrecute împreună au consolidat o prietenie pe viață. În plus, cei doi au cucerit iremediabil publicul. Au format o echipă unită și au reușit să fie extrem de carismatici la toate probele dificile pe care le-au avut de trecut.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Răzvan Fodor, despre momentele neplăcute din aventura Asia Express:„Fiica mea nu a încasat prea bine perioada asta lungă de separare!' Exclusiv

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton