Răzvan Botezatu vrea să se căsătorească: „Sper ca iubitul meu să îmi dea inelul”

 Calin Maria Bianca
.

Răzvan Botezatu vrea să se căsătorească. Fostul prezentator de la Antena Stars a luat pe toată lumea prin surprindere cu dezvăluirile făcute în ultimul timp. După ce a spus în fața tuturor că se iubește și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat, se pare că lucrurile înaintează frumos. Răzvan Botezatu își dorește să își ducă relația cu partenerul lui la un alt nivel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Botezatu și-a găsit liniștea și fericirea! Fostul prezentator a declarat nu o dată, ci de mai multe ori că în sfârșit și-a găsit sufletul pereche. Asumat, ca de fiecare dată, a recunoscut că vrea ca partenerul său de viață să îi pună inelul de logodnă pe deget cât mai repede.

rzv-btz-9rzv-btz-9

Răzvan Botezatu este direct cu fanii săi și nu ezită să le ofere detalii din viața lui privată. Vedeta de la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici' nu se ascunde și recunoaște, de fiecare dată când are ocazia, că este implicat într-o relație amoroasă cu un bărbat. Mai mult decât atât, acum a vorbit despre planurile de viitor pe care le au împreună.

Citește și: Cine este Răzvan Botezatu.A recunoscut că este gay

Citește și: Drama prin care a trecut Răzvan Botezatu în copilărie:”În perioada școlii, eram cel mai batjocorit”

Citește și: Daniel Onoriu i-a trimis soției sale o scrisoare din arest:”Nu te mai caut și nu mai insist să ne împăcăm”

Citește și: Cine este Andia.Tot ce nu știai despre solista DJ Project

Răzvan Botezatu vrea să se căsătorească

Răzvan Botezatu este implicat într-o relație amoroasă care-i aduce zilnic zâmbetul pe buze. Fostul concurent 'Sunt celebru, scoate-mă de aici' nu doar că vrea să fie cerut în căsătorie de către partenerul lui de viață, ci și visează să se așeze la casa lui împreună cu iubitul lui.

„Iubitul meu este o persoană calmă, iar eu sunt o persoană care mă enervez mai repede prin urmare este un echilibru între noi doi. I-am zis că dacă este să ne mutăm împreună trebuie să facem două dormitoare, două băi. Eu sper ca iubitul meu să îmi dea și mie inelul, în viitorul apropiat, simt că este persoana cu care aș putea să îmi petrec tot restul vieții.

Chiar îmi doresc să mă căsătoresc cu el din tot sufletul meu. Simt că el este omul cu care mă potrivesc cel mai bine. Eu îi tot zic când îmi dea acel inel de logodnă și el îmi spune . Cred că este o chestie psihică să știi că ești cu cineva oficial. El nu este cu lucrurile astea. Eu sper ca printr-o vacanță să se pună în genunchi și să îmi zică ', a spus Răzvan Botezatu, pentru Click.

Răzvan Botezatu și iubitul lui sunt împreună de 2 ani

Răzvan Botezatu și iubitul lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani. În tot acest timp au avut suficient timp să se cunoască, încât să vadă că sunt făcuți unul pentru celălalt. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa partenerul de viață, explicând că este bărbatul perfect.

„Sunt foarte fericit! Sunt cu el de doi ani, chiar acum i-am împlinit, recent. Iubitul meu are bani, mă plimbă foarte mult. Lui îi plac călătoriile și mie îmi plac dar pensia mea este foarte mică. Îmi face foarte multe cadouri, ne facem cadouri amândoi.

Pot spune că sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt foarte fericit alături de el, chiar este un băiat super, de nota 1.000. Lui nu îi place să apară, el nu are nici Instagram, nici Facebook, nu are rețele sociale. Este puțin mai mare decât mine cu vreo doi ani, are o afacere prosperă.', a mai spus Răzvan Botezatu.

Cum arată iubitul lui Răzvan Botezatu

În timp ce Răzvan Botezatu se bucură de un număr mare de fani și urmăritori în mediul online, iubitul lui este departe de rețelele de socializare. Nu îi place să fie cunoscut și nici să vorbească lumea despre el, astfel că a ales să stea în umbră. Totuși, fostul prezentator TV l-a descris cum a știut mai bine pentru ca cei dragi să-și facă o idee cum arată.

'Este drăguț, înalt, cu ochii albaștri, blonduț. Pe stradă dacă mă recunoaște cineva el o ia înainte, mă lasă singur. Iubitul meu este foarte retras, nu vrea. Urmează acum să plecăm în Franța la ski iar în ianuarie departe, la capătul lumii, nu știu unde, o să fie o surpriză', a mai spus Răzvan Botezatu, pentru Click!.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton