Ce s-a întâmplat la procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Primele declarații după ce au ieșit din sala de judecată: ”Din păcate, nu am cu cine să am un dialog”

 Stamen Diana
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit ieri în fața judecătorilor, pentru a stabili custodia copiilor. Războiul dintre cei doi nu s-a terminat, pentru că procesul a fost amânat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut ieri prima înfățișare la tribunal, pentru custodia celor doi băieței pe care îi au împreună. Se pare că nu se va termina prea curând această bătălie, pentru că procesul s-a amânat.

Dacă atunci când au ajuns la tribunal cei doi nu au vrut să vorbească despre ceea ce se întâmplă, la final Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut declarații total neașteptate.

'Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog', a spus Gabi Bădălău, conform Antena Stars.

Artista spune cu totul altceva, față de tatăl copiilor ei. În timp ce Gabi Bădălău susține că soția lui este agresivă, Claudia Pătrășcanu neagă tot, ba chiar spune că nu au comunicat deloc în sala de judecată.

Motivul pentru care procesul privind custodia minorilor a fost amântat a fost spus chiar de vedetă. Se pare că judecătorii au decis să le mai dea timp, iar cei doi foști soți poate vor ajunge la un numitor comun.

'Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați. Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic. Nimeni nu a spus nimic, s-a mânat, pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent', a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Spiritele s-au încins în sala de judecată! Ce s-a întâmplat între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, care se luptă pentru custodia copiilor

Claudia-Pătrășcanu-și-Gabi-Bădălău-2Claudia-Pătrășcanu-și-Gabi-Bădălău-2

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton