Război între Sorin Pușcașu și Albert Oprea, la Survivor: „Promite multe și să facem puține”

 Mirea Roxana
.

Este cunoscut faptul că Sorin Pușcașu nu are deloc o relație foarte bună cu Albert Oprea la Survivor România. La consiliul de eliminare de duminică, prietenul lui Alin Sălăjean a fost ales, pentru a șasea oară consecutiv, preferatul publicului. Sorin nu a mai rezistat și și-a arătat supărarea în legătură cu acest lucru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea a fost votat preferatul publicului pentru a șasea oară consecutiv la Survivor România. Războinicul a fost foarte fericit și spune că susținerea oamenilor de acasă îl ajută să uite de toate greutățile pe care le întâmpină în Republica Dominicană. De asemenea, Alebrt Oprea le-a promis susținătorilor săi că va da totul pe traseele sportive.

s1-6s1-6

„E foarte bine, e a șasea oară la rând, e incredibil. Mulțumesc frumos pentru susținere, e incredibil, de șase ori e wow.

Te face să uiți de anumite lucruri și merg mai departe spre visul meu cu zâmbetul pe bune, uit de foame, de singurătate de dor. Aici e foarte  greu și dacă nu ești rezistent te poate distruge. Mă simt onorat și le mulțumesc pentru susținere. Le promit că dau totul', a spus Albert Oprea la Survivor după ce a aflat că este preferatul publicului.

Citește și: Albert Oprea, pus la zid de Sorin Pușcașu, la Survivor:„Ai rămas singur…'

Citește și: Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor. Primele imagini și declarații:„Regret că am plecat'

Citește și: Mellina, eliminată de la Survivor România:'Tremur efectiv'

Citește și: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Jador și Cătălin Moroșanu:„Nu sunt întâmplătoare apropierile dintre ea și cei doi'

Sorin Pușcașu, votat de Albert Oprea la Survivor

Pentru că a ieșit preferatul publicului, Albert Oprea a fost nevoit să voteze un coleg din echipa Războinicilor. Acesta a spus că votează strict pe criterii sportive și a spus că Sorin Pușcașu nu a adus puncte în ultimele zile, așa că îl votează pe el.

Voi vota din punct de vedere sportiv și am să mă raportez doar la ultimele jocuri. Această persoană este Sorin', a declarat Albert Oprea la Survivor România.

Sorin Pușcașu a spus că se aștepta la acest vot din partea lui Albert.

Sorin Pușcașu contestă alegerea publicului

Chiar dacă nu contestă votul lui Albert, Sorin Pușcașu și-a arătat frustrarea în legătură cu faptul că prietenul lui Alin Sălăjean a fost ales preferatul publicului pentru a șasea oară consecutiv. Acesta a spus că Albert Oprea este o persoană care promite multe, dar face puține și că speră ca oamenii de acasă să îi voteze așa cum trebuie.  

„Nu mă așteptam. Glumesc. Mă așteptam. Săptămâna asta a fost mai slabă, am avut o supărare interioară. Nu pot să spun, dar eu îmi revin repede, sunt puternic din toate punctele de vedere.  Sunt foarte bine.

Mă așteptam la votul ăsta, nu este pentru prima dată. Îl felicit că a ieșit cel mai votat. Sper să ajungă cât mai departe și să  voteze cum simte. Le mulțumesc celor care mă susțin. Nu sunt fericit în această postură, dar nu e  pentru prima oară. Sper să fim votați așa cum merităm. Putem promite multe și să facem puține. Nu prea se pupă unele chestii', a spus Sorin Pușcașu, potrivit wowbiz.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton