Răsturnare spectaculoasă de situație! Smiley a făcut un anunț neașteptat: Florin Călinescu nu pleacă de la ”Românii au talent”

 Oana Popoiag
.
Smiley Florin Călinescu Românii au talentSmiley Florin Călinescu Românii au talent

După ce s-a spus că Florin Călinescu pleacă de la 'Românii au talent' pentru a se implica în politică, în locul lui urmând să vină Horia Brenciu, s-a făcut lumină. Cel care a lămurit situația nu este actorul, ci colegul său, Smiley, care a infirmat categoric zvonul.

Vestea că Florin Călinescu renunță la televiziune pentru a intra în politică a surprins și dezamăgit fanii 'Românii au talent', dar iată că lucrurile stau cu totul altfel.

Smiley a lămurit zvonurile despre plecarea lui Florin Călinescu de la 'Românii au talent'

Situația a fost lămurită de către Smiley, care a declarat exclusiv pentru Click! că Florin Călinescu nu pleacă de la 'Românii au talent' și prin urmare, nici gând să fie înlocuit de Horia Brenciu.

Vestea că Florin Călinescu pleacă din televiziune a fost cauzată de decizia acestuia de a intra în politică, din postura de preşedinte ales al Partidului Verde.

'Scopul meu ca prim exercițiu sunt alegerile din 2020. Cu maximă onestitate vă spun că rezultatul de atunci sau efectul întreprinderii mele din 2020 mă va încuraja să continui până în 2024 la parlamentare. Dacă în cinci ani și jumătate nu reușesc să construiesc un grup pe care se poate conta în această țară, atunci înțeleg și eu ce vrea poporul ăsta român, dinăuntrul fenomenului. Dacă există o presiune din partea maselor, voi lua în considerare orice dorință a acestora', a declarat Florin Călinescu în vară la RFI.

Foto: PR

Citește și:

Înainte de a face 30 de ani, Sore și-a îndeplinit cea mai mare dorință: 'Sunt convinsă că mulți au fost sceptici în momentul în care am pornit'

Cabral, jefuit în vacanță! Hoții nu au știut însă cu cine aveau de-a face…

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton