Rar ne-a fost dat să vedem așa ceva! Fiica lui Johnny Depp, cu sânii la vedere și fără lenjerie intimă pe covorul roșu

 Oana Popoiag
.

Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, este una dintre cele mai frumoase tinere speranțe de la Hollywood. La 20 de ani, fata face senzație pe oriunde merge cu aerul său sexy și fragil. Cea mai recentă apariție pe covorul roșu a depășit, însă, sfera senzualității. Lily-Rose a uluit asistența cu o ținută din dantelă, care lăsa să se vadă cât de poate de clar că nu poartă lenjerie intimă.

Citește și: Lidia Buble, fără sutien la Elle Style Awards. Răzvan Simion nici nu a văzut cum a plecat de acasă: 'Îmi e rușine'

Lily-Rose Depp este, la 20 de ani, o mândrețe de fată, din ce în ce mai vizibilă în lumea modei. Muza unor designeri importanți precum regretatul Karl Lagerfeld și protagonista a numeroase coperte de reviste, fata promite și ca actriță. Frumusețea sa, deopotrivă fragile și senzuală, face valuri în Cetatea Filmului. Cu date genetice de primă clasă, moștenite de la tatăl Johnny Depp și mama Vanessa Paradis, Lily-Rose este una dintre cele mai sexy tinere speranțe ale filmului și modei, care nu se ferește de ținute extravagante.

Cea mai recentă apariție a sa pe covorul roșu la BAFTA, a fost poate un pic cam prea extravagantă, având în vedere că ținuta Chanel transparentă, din dantelă, dezvăluia cât se poate de clar că fiica lui Johnny Depp nu purta nici sutien, nici lenjerie intimă. Nu este prima dată când tânăra alege o ținută sumară, dar se poate spune că a marcat, cu outfitul de la BAFTA, una dintre cele mai scandaloase apariții din istoria evenimentelor din lumea filmului.

Citește și: Poza cu care Nicole Cherry a încins Instagramul: „Pune un sutien pe tine!'

Lily-Rose Depp s-a luptat mulți ani cu anorexia

Ascensiunea lui Lily-Rose la Hollywood nu a fost ușoară, iar presiunea unei familii celebre i-a afectat viața încă din adolescență, ducând la anorexie.
Mă doare și mă deprimă tare faptul că se comentează legat de kilogramele mele, mai ales că am pierdut atâta energie luptând cu anorexia. Eram foarte tânără când m-am confruntat prima dată cu această afecțiune. Nu a fost deloc ușor. Numai cine a avut așa ceva știe cât de greu e să reușești să te întorci la o viață normală, ‘ a declarat cu sinceritate acum ceva vreme actrița de 20 de ani.

Foto: Hepta

Citește și: Cristina Rus a născut în mare secret. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară | EXCLUSIV

Lily-Rose DeppLily-Rose Depp
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton