Ramona Olaru refuză să divorțeze. Asistenta TV îl iubește prea mult pe soțul ei: ”Eu nu vreau”

 Stamen Diana
.

După trei ani de căsnicie, soțul Ramonei Olaru a decis să bage divorț. Asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' refuză să divorțeze, iar motivul este unul cât se poate de simplu: îl iubește. 

În urmă cu câteva zile, un nou divorț zguduia showbiz-ul românesc. Soțul Ramonei Olaru a decis că vrea să fie un bărbat singur, iar fiecare să-și vadă de drumul lui. Potrivit informațiilor apărute în presă, asistenta TV ar refuza să divorțeze. 'El vrea divorțul, dar eu nu vreau! Îl iubesc prea mult!', s-ar fi destăinuit sexy-asistenta unei prietene, potrivit cancan.ro.

Motivul divorțului Ramonei Olaru

Soțul Ramonei Olaru a băgat divorț la notar și nu ar mai exista cale de întors! Se pare că motivul ar fi niște imagini de paparazzi în care asistenta sexy de la Neatza a fost surprinsă în ipostaze jenante alături de un tânăr în Parcul Herăstrău, din București.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce tânărul, într-un moment de neatenție al Ramonei, i-a ridicat rochia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, în timp ce blondina nu a părut deloc deranjată. Nu știm dacă acesta este motivul sau doar picătura care a umplut paharul, cert este că Bogdan, soțul vedetei Antenei 1, ar fi decis să bage divorț la notar, conform cancan.ro.

FOTO: Facebook

Ramona Olaru și soțul eiRamona Olaru și soțul ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton