Ramona Olaru, fotografie controversată după despărțirea de Cuza. Are un nou iubit?

 Stamen Diana
.

După despărțirea de Cuza, Ramona Olaru a stârnit controverse pe Internet cu o fotografie. Fanii asistentei de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' s-au întrebat dacă are deja un alt iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După divorț, Ramona Olaru a început o relație cu Cuza de la Noaptea târziu, însă se pare că problemele nu sunt deloc străine în cuplul lor. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori.

Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit din nou, iar asistenta TV a postat o fotografie care a stârnit multe controverse în rândul fanilor ei. Colega lui Răzvan și a lui Dani a pus o imagine cu un cuplu care se sărută. Mulți au crezut că în fotografie este Ramona alături de noul ei iubit, însă poza a fost preluată de pe un alt cont de Instagram.

Citește și: Cupidon și-a făcut treaba de Valentine’s Day! Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, la nici 6 luni de la debutul relației

'Fă-o să zâmbească înainte să o săruți, așa vei putea gusta din fericirea ei', este descrierea pe care a pus-o vedeta. Fanii Ramonei Olaru au început să-și pună întrebări, ba chiar au crezut că aceasta are un nou iubit. 'Nu mai ești cu Cuza?', 'Nu mai are nicio poză cu puștiul. Nu mai are nicio poză cu Cuza', 'Cuza? Unde e?', sunt doar câteva dintre comentariile primite de vedetă.

Citește și: Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină faimoasă: era brunetă și avea alt stil vestimentar. Transformarea este incredibilă

Ramona-Olaru-și-Cuza-s-au-despărțit-2Ramona-Olaru-și-Cuza-s-au-despărțit-2

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea târziu s-au despărțit

Ramona Olaru și Cuza nu mai formează un cuplu, nu se știe din ce motive, căci oficial nici asistenta TV și nici artistul nu au făcut vreo declarație. Însă, de când a rămas din nou singură, blonda publică tot felul de mesaje cu subînțeles.

Chiar dacă încearcă să își țina viața personală departe de ochii lumii, se pare că cicatricile nu o lasă să își vadă de viață și o fac să mai spună câte ceva.

Citește și: Fostul soț al Ramonei Olaru și-a găsit iubită. Cum arată noua cucerire a lui Bogdan

FOTO: Eli Driu, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton