Raluca Zenga, prima reacție după ce soțul ei a anunțat că divorțează: "Sunt pregătită să..."

 Cica Cristina
.

Walter Zenga a confirmat că divorțează, iar el și Raluca vor merge pe drumuri separate de acum încolo! Fosta sa parteneră a fost învinovățită pentru separare și acum a avut o primă reacție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a speculat mult timp că Raluca și Walter Zenga divorțează, în sfârșit antrenorul a rupt tăcerea și a lămurit că, într-adevăr, cei doi nu mai formează un cuplu și au depus deja actele de divorț.

Citește și: Raluca Zenga dezvăluie secretul mariajului la distanță cu Walter:”Acum, că am scăpat de excesul nesănătos de gelozie, îmi dau seama că…”/ EXCLUSIV

Mai mult, el a lăsat să se înțeleagă că vinovată de separare ar fi chiar soția lui, care s-ar fi schimbat foarte mult în ultima perioadă.

În plus, antrenorul a anunțat că deja s-a mutat de acasă. „Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media , cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat !Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici,pentru a nu lasă loc de altre interpretări ! Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp , din păcate relațiile dintre noi s-au răcit , atât datorită distanței dintre noi , creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mi recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie ! Soția mea este schimbată radical , a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra … Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc !’, a transmis Walter Zenga pe rețelele de socializare.

Citește și: Raluca și Walter Zenga divorțează! Primele declarații ale antrenorului:„Am depus deja actele. Nu o mai recunosc pe soția mea'

Raluca-Zenga-1Raluca-Zenga-1

Raluca Zenga: „Mulțumesc pentru dragoste!”

Raluca Zenga nu a făcut nicio declarație despre divorț, însă a postat câteva story-uri pe Instagram care indică faptul că este pregătită să meargă mai departe și nu este foarte afectată de separare.

Citește și: Cum a fost carantina în Dubai pentru Raluca Zenga:”Virusul este încă o amenințare reală care ne pândește, parcă, la cotitură” Ce măsuri de precauție și-au luat ea și copiii / EXCLUSIV

Mulțumesc pentru dragoste! Sunt pregătită să văd lumina mare a zilei.' , a scris Raluca în dreptul unor fotografii cu obiective pe care le-a vizitat.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton