Raluca Tănase de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a împăcat cu fostul iubit. Vedeta a mai dat o șansă relației, la aproape 1 an de la despărțire

 Stamen Diana
.

Raluca Tănase de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a împăcat cu fostul iubit, la șase luni de la despărțire. Vedeta a fost surprinsă alături de Emil, bărbatul de care anunța în urmă cu jumătate de an că se desparte.

Când toată lumea aștepta o nuntă, Raluca Tănase și Emil au decis să pună punct relației. Se pare că cei doi nu au rezistat prea mult unul fără celălalt și s-au împăcat, potrivit Cancan.

Raluca Tănase a ținut ascuns faptul că relația cu fostul iubit s-a terminat și a spus adevătul abia la cinci luni de la separare. Se pare că vedeta a mai dat o șansă relației și s-a întors în brațele lui Emil. Raluca Tănase de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost surprinsă seara trecută alături de Emil, în oraș.

Cei doi aveau o relație de peste un an și locuiau împreună. Acum, se pare că cei doi au îngropat securea războiului și au revenit la sentimente mai bune. Întotdeauna împăcarea este cea mai dulce, iar acum rămâne de văzut dacă vor ajunge să facă și marele pas.

Citește și: Cum arată Raluca Tănase (Bambi) fără machiaj. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de nerecunoscut

Adelina Pestrițu a lăsat-o pe Raluca Tănase fără iubit

Povestea s-a petrecut în anul 2011, pe vremea aceea Raluca fiind logodită cu Răzvan Ispas. Din păcate, la doar câteva săptămâni după ce primise inelul, artista a aflat că buna ei prietenă, Adelina Pestrițu, și bărbatul pe care îl iubea erau împreună. La vremea respectivă s-a creat un imens scandal mediatic, artista declarând că nu vrea să mai audă de prietena ei, însă timpul le-a rezolvat pe toate, acum cele două fiind în relații bune, după cum a declarat Raluca.

Citește și: Raluca de la Bambi a mărturisit că Adelina Pestrițu i-a furat iubitul!Cele două erau prietene…

FOTO: Facebook

Raluca-și-EmilRaluca-și-Emil
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton