Raluca Podea tună și fulgeră, după ce a aflat că Florin Pastramă se căsătorește cu Brigitte Năstase: ”O fac pentru bani”

 Stamen Diana
.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă se pregătesc de nuntă. Cei doi au format un cuplu, după ce s-au cunoscut la Ferma. Afaceristul a uitat de logodnica de acasă și s-a îndrăgostit iremediabil de fosta soție a lui Ilie Năstase. Raluca Podea a luat foc când a aflat de nunta celor doi.

A fost un șoc pentru Raluca Podea atunci când a văzut la televizor că iubitul ei nu recunoștea relația pe care o aveau. Fosta logodnica s-a enervat la culme la acel moment și a făcut declarații usturătoare despre Brigitte Năstase, dar și despre Florin Pastramă (Vezi AICI declarațiile Ralucăi Podea).

Deși mulți ar fi crezut că relația lui Florin Pastramă cu fosta soție a lui Ilie Năstase este de fațadă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Surpriza, surprizelor! Brigitte Năstase și Florin Pastramă se căsătoresc, iar cei doi au ales deja verighetele.

Această veste nu a fost tocmai pe placul Ralucăi Podea, pentru că reacția ei nu a fost deloc una indiferentă. Vedeta s-a enervat la culme atunci când a aflat că fostul ei logodnic se pregătește de nuntă.

'Ce nuntă? Asta e nunta ce fac ăştia doi? Ăştia o fac pentru bani, nu ştiu ei ce-i aia dragoste. E strategie, un scenariu în care intră de dragul de a atrage atenţia asupra lor şi după show. Dacă se căsătoresc, probabil că o fac doar pentru bani! Îmi ies din pepeni şi nu am pentru cine', a declarat Raluca Podea pentru Click!

Citește și: Brigittte Năstase, declarații scandaloase despre Raluca Podea. Ce spune despre logodnica lui Florin Pastramă de la Ferma: 'Vrea să-și facă reclamă'

Citește și: Brigitte Năstase și Florin Pastramă se căsătoresc. Și-au ales deja verighetele

FOTO: Facebook, Instagram

Brigitte Năstase și Florin Pastramă în VenețiaBrigitte Năstase și Florin Pastramă în Veneția

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton