Raluca Pascu a atras toate privirile la plajă, în costum de baie! Soția lui Pepe are trup de manechin

 Stamen Diana
.

Pepe se poate lăuda cu o soție care arată precum un manechin. Raluca Pascu a întors toate privirile atunci când și-a făcut apariția la plajă, în costum de baie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pascu și-au petrecut weekend-ul la mare alături de cele două fetițe. Artistul profită din plin de timpul liber pe care îl are pentru a sta alături de familia lui, mai ales că în această perioadă nu mai are așa multe concerte de onorat.

Soția lui Pepe se poate mândri cu o siluetă de invidiat, chiar și după cele două sarcini. Raluca Pascu arată foarte bine în costum de baie, iar toată lumea și-a dat coate atunci când și-a făcut apariția pe plajă.

Bruneta, în vârstă de 29 de ani, are grijă de felul în care arată și chiar dacă ea este cea care se ocupă în mare parte de fetițe, Raluca își face timp și pentru ea. Cu siguranță Pepe este mândru de felul în care arată mama copiilor lui.

Citește și: Bombo Pastramă, fratele Ralucăi Pascu, va fi tătic. Primele imagini cu burtica de gravidă a iubitei cumnatului lui Pepe: 'Când iubirea nu mai încape în două inimi…'

Ce spune Raluca Pascu despre al treilea copil

Pepe și Raluca s-au căsătorit civil în urmă cu 8 ani, în timp ce cununia religioasă a avut loc doi ani mai târziu. În 2012 au devenit părinți pentru prima oară: fiica lor cea mare, Maria, urmează să împlinească pe 15 august 8 ani. În aprilie 2015 a venit pe lume și mezina familiei, Rosa Alexandra, care are deja 5 ani.

Cât despre un al treilea copil, Raluca Pascu nu are gânduri în acest sens. 'Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau de la început, cu un bebeluș', ne-a spus soția lui Pepe.

Pepe-și-familia-1Pepe-și-familia-1

Citește și: Pepe, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Raluca: „Normal că mai există divergențe. Viața cu soția mea are umbre de normalitate, din când în când”

FOTO: Wowbiz, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton