Raluca Lăzăruț a născut în America, în plină perioadă de pandemie, dar este îngrijorată pentru familia ei, din România: ”Mama e medic, în prima linie, săraca, bunica face 90 de ani” / INTERVIU

 Oana Popoiag
.

Raluca Lăzăruț a părăsit România pentru a lua viața de la capăt alături de soțul său, în America, locul care i-a devenit rapid casă și unde duce o viață tihnită, mai ales că în urmă cu patru luni a devenit, în cea mai mare discreție, mama unei fetițe. Declanșarea pandemiei de coronavirus i-a adus totuși neliniște, iar gândurile sale se îndreaptă acum către familia rămasă în țară. Mama Ralucăi este medic în Deva, iar bunica sa tocmai a împlinit 90 de ani.

Cum ești, Raluca, cum te-a prins carantina?

VIVA! de mai

Să știi că n-am avut timp să mă plictisesc. Eu sunt bine cu mine însămi oriunde, mai mult decât atât, chiar râdeam cu „this husband of mine că ce naiba făceam dacă nu ne înțelegeam bine? E important că ne tolerăm excelent și că are simțul umorului, că altfel ne omoram atâta timp în casă. Chiar citeam ieri că a crescut numărul de cazuri de violență domestică în perioada asta în US. Nici nu mă mir! Sunt cumva împăcată cu situația asta, n-am făcut nicio dramă și n-am avut niciun moment până acum în care să zic că nu mai pot. Mă deranjează un pic ru ina asta psihotică, nici nu mai știu ce zi e câteodată. Dar e OK, o să avem o poveste interesantă de spus nepoților.

Tu și soțul tău ce măsuri de protecție ați luat pentru a nu fi în pericol?

Suntem în autoizolare de mult, n-am avut încotro. Adică efectiv nu ne-am văzut cu absolut nimeni de când s-a declanșat această carantină, n-am făcut excepții. Dezinfectăm pachetele care ne sunt livrate acasă, purtăm măști și mănuși când ieșim la cumpărături, ne facem datoria, să spun așa. Dacă, din punct de vedere profesional, la mine e sistat totul, la el e diferit, revista e online (n.r. afacerea pe care o conduce), așa că la el e același volum de muncă, iar echipa întreagă lucrează de acasă, ca și până acum. Dar, bineînțeles, nu mai călătorește de mult, au fost anulate toate evenimentele, toate lansările de mașini, a înghețat totul… Mi se pare încă ireal cum s-a oprit lumea întreagă.

Deși tu te-ai adaptat rapid la viața de parte de România, presupun că în această perioadă nu e ușor să-i știi pe cei dragi departe. Ce vești primești de acasă, cum sunt ei?

Sunt bine, sănătoși toți. Bunica mea face 90 de ani săptămâna viitoare și mi-ar fi plăcut să o sărbătoresc cumva, cine știe dacă o mai prind în viață până apuc eu să merg acasă? În anii trecuți îi mai trimiteam câte un buchet de flori de ziua ei, așa se bucura, săraca! Acum mi-e frică să trimit pe cineva la ea, mai bine să nu ia niciun contact cu nimeni, facem un Skype și-i cânt „La mulți ani!.

Cum traversează mama ta, care e medic, această perioadă grea, ce-ți povestește din ce trăiește și ce vede în jur?

Mama e în prima linie, săraca, îți dai seama câți oameni vede în fiecare zi… Știu că e foarte atentă și dezinfectează totul, că poartă mască, că se spală pe mâini înainte și după ce vede un pacient. Îmi spunea deunăzi că le-a interzis oamenilor să mai aștepte în holul cabinetului, îi trimite să se plimbe pe afară până îi cheamă asistenta, ca să evite aglomerațiile în spațiile strâmte. Ea e puternică, de 3 ori femeie, așa a fost întotdeauna. Și, vorba ei, cu imunitate zdravănă. Mă rog să ne-o țină Dumnezeu mult timp sănătoasă și voioasă.

Puteți citi interviul integral în numărul de mai al revistei VIVA!
Revista se poate găsi în rețelele: Kaufland, Cora, Metro, Carrefour, Auchan, Inmedio, Nis Petrol, OMV.

Raluca LăzăruțRaluca Lăzăruț

Foto: arhiva personală a vedetei, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton