Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit la prima vedere de soțul ei! Cum a rezistat căsnicia 12 ani: "Sunt un om radical"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit la prima vedere de bărbatul care i-a devenit soț. S-au căsătorit după trei luni de relație, iar mariajul lor rezistă de 12 ani. Cei doi se înțeleg de minune, iar Alex este ca un fiu și pentru Florin. Raluca ne-a împărtășit câteva detalii despre cum s-au cunoscut și cum a evoluat relația lor până la nuntă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca, formezi un cuplu cu soțul tău de 11 ani. Cum v-ați cunoscut, a fost dragoste la prima vedere?

De aproape 12 ani suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult. Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești. Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul.

Raluca-Badulescu-sot-1Raluca-Badulescu-sot-1

Raluca Bădulescu: „Acel îndemn a dus la o căsnicie care durează de 12 ani”

Sper să nu greșesc, dar cred că ai spus la Bravo, ai stil, că… prima voastră noapte de dragoste a fost chiar în prima seară, nu? Că te-ai gândit că nu te va mai căuta după…

Este eterna întrebare care le macină pe femei, mai mult. Pe mine, m-a măcinat, normal. În momentul în care știi că este acela și că vrei să rămâi cu el te gândești că o fi bine, că nu o fi bine; după ce am tot gândit-o pe toate părțile, am rezistat tentației și m-am dus mândră spre casă, asta după ce am ieșit împreună la restaurant și ne-am cunoscut și am povestit foarte multe. Când am ajuns în față blocului m-am gândit mai bine, am cugetat, l-am sunat și l-am întrebat dacă ar vrea să ne vedem. (zâmbește) Și mi-a răspuns că . Uite, acel îndemn, haide, a dus la o căsnicie care durează de 12 ani, aproape.

Citește și: Raluca Bădulescu a spus adevărul!Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:”Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice.Și-a mărit sânii și buzele

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a suferit de depresie după divorțurile de Prigoană:„Mi-a fost greu să-mi asum un eșec!'

Raluca Bădulescu: „Florin îl iubește pe Alex ca și pe copilul lui”

O întrebare sensibilă, dar știu că tu ești deschisă să vorbești despre orice subiect. V-ați dorit copii, tu și Florin?

Noi avem copil, respectiv pe Alex. Are doi tați, pe tata Florin și pe tata Vali. Suntem o familie extinsă, complexă, cu toții suntem părinții lui Alex, este unicul nostru rege. A fost alegerea noastră să nu mai avem alți copii în afară de Alex. Florin îl iubește ca și pe copilul lui.

Raluca Bădulescu: „Ne-am căsătorit la 3 luni după ce ne-am cunoscut”

Dacă nu mă înșel, la începutul relației cu Florin, ai stat retrasă… vreo doi ani. Nu ai mai participat la evenimente, ai locuit ba la Craiova, ba în Italia, nu?

Noi ne-am căsătorit la 3 luni după ce ne-am cunoscut. Nu pot să vă exprim momentele de fericire, a fost o căsătorie secretă, iar nunta a fost cu fast mare, acum 4 ani. După ce ne-am cunoscut, am plecat la Ibiza (eu nu mai fusesem, până atunci, acolo).

M-am îndrăgostit de Ibiza, Florin mergea regulat acolo și mi-a arătat magia acelei insule prin ochii lui. După ce ne-am căsătorit, am hotărât să ne petrecem luna de miere, dintr-o lună să o facem doi ani. Am locuit la Madrid, unde Florin avea o cafenea, fostul meu soț, Vali s-a mutat acolo definitiv.

Efectiv, ne retrăsesem cu tot neamul, hotărâți să rămânem în Spania. Am stat și în Italia o perioadă, îmi place mult și această țară. A fost o perioadă splendidă, dar ne-am întors pentru că deja copilul începuse școala, noi oricum făceam naveta, la 2 săptămâni eram în România. Trebuia să venim din ce în ce mai des aici…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton