Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani: "Eu și Bogdan am vrut să..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Raluca Arvat este o femeie împlinită, iar zâmbetul ei de pe buze spune tot! Cu toate că s-a speculat mult timp că urmează să se căsătorească, prezentatoarea a lămurit acum motivul pentru care nu a ajuns la starea civilă sau la altar cu tatăl copilului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce ne poți spune despre băiețelul tău? În afară de faptul că este cel mai înfocat fan al tău… Acum este deja mare, te urmărește de câțiva ani pe micul ecran, îți dă și sfaturi?

În fiecare dimineață când plec la serviciu, după ce îl pup pe Tudor, îi spun să fie cuminte și să nu-i supere pe bunici. Și el îmi zice, foarte serios, să fiu și eu cuminte și să nu-i supăr pe colegii de serviciu… și asta chiar mă distrează de fiecare dată. Îmi mai povestesc bunicii că, atunci când se uită cu ei la Telejurnalul TVR2, Tudor vorbește întruna cu mine, așa cum face și acasă, și uneori se duce la ecranul televizorului și mă pupă… și spune „Ne vedem în curând, mami!.

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana:„Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…'/ EXCLUSIV

Care sunt evenimentele de care ai avut parte de-a lungul vieții care te-au întristat? Cum ești tu, Raluca, atunci când nu zâmbești?

Așa cum nu cred că topurile sunt necesare în viața noastră în cazul evenimentelor fericite, nu cred că sunt necesare nici în cazul celor mai puțin plăcute. Cred că fericirea și nefericirea fac parte deopotrivă din viață. Așa că și eu le-am trăit pe ambele, ca orice om. Eu cred că viața înseamnă trăire, nu ierarhizare.

Citește și: Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară!Primele imagini cu burtica de gravidă

Raluca-Arvat-1-1Raluca-Arvat-1-1

Căutând informații despre tine, am găsit un articol, din 2010, cred, cu titlul „Raluca Arvat se pregătește de măritiș. Așadar, ce s-a întâmplat în ultimul deceniu privind acest aspect?

Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași  obiective  și  așteptări   în viață. Nu pentru că îi leagă o hârtie. Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună. Iar Tudor este minunea noastră de 5 ani și jumătate.

Citește și: Brigitte Pastramă, probleme în căsnicie. A fost amenințată:„Te blestem, că asta meriți'

Sursa foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton