Rafaela de la Puterea Dragostei a obținut ordin de protecție împotriva fostului iubit, după ce a fost bătută cu bestialitate

 Stamen Diana
.

Rafaela de la Puterea Dragostei poate sta acum liniștită, pentru că fostul ei iubit nu se mai poate atinge de ea, după ce a fost bătută cu bestialitate. Bruneta a obținut ordin de protecție împotriva celui care a bătut-o până a băgat-o în spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 1 octombrie, Rafaela de la Puterea Dragostei a ajuns la spital, după ce fostul ei iubit a bătut-o chiar în propria casă. Bruneta a avut nevoie de îngrijirea medicilor și imediat cum s-a pus pe picioare a mers la Poliție.

Tânăra a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei iubit și l-a obținut. Pentru următoarele 3 luni, Rafaela de la Puterea Dragostei poate sta liniștită.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis emiterea unui ordin care cuprinde câteva restricții pentru afaceristul bătăuș, fost iubit al Rafaelei.

Emanuel este obligat să respecte următoarelor măsuri, pentru o durată de trei luni: să păstreze o distanță minimă de 300 de metri față de Rafaela, față de domiciliul ei, precum și față de reședința acesteia; i se interzice orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu Rafaela; este obligat să se prezinte, periodic, în fiecare zi de luni a fiecarei săptămâni, la secția de poliție competentă cu supravegherea respectării ordinului de protecție.

Citește și: Brigitte Pastramă, la un pas să fie snopită în bătaie la comanda fostei iubite a lui Florin: „Merg la Poliție!'

Fostul iubit al concurentei de la Puterea Dragostei este obligat să urmeze, cu regularitate, sedințe de consiliere psihologică și/sau psihoterapie, în vederea medierii familiale, pe o durată de trei luni de la data rămânerii definitive a hotărârii. Emanuel trebuie să se prezinte, în acest scop, la Direcția de Asistență Socială a Municipiului București. Iar, la finalul perioadei de consiliere, va fi întocmit un raport de informare și evaluare, care va fi comunicat instanței și Direcției de Asistență Socială.

Orice abatare de la aceste reguli îl poate trimite pe bărbat în spatele gratiilor, fiind o infracțiune.

Citește și: Rafaela de la Puterea Dragostei, bătută groaznic de fostul iubit. În ce stare este acum 'Războinica' de la Exatlon

Rafaela de la Puterea Dragostei a fost bătută de iubit

'Fostul meu iubit a sunat insistent la interfon, i-am deschis ușa și a intrat în casă. Imediat a început să se certe cu mine. Eu m-am speriat foarte tare, pentru că nu este prima dată când face așa ceva. El este un tip foarte violent atunci când bea. Am încercat să aplanez toată cearta, am ieșit din casă, iar el, când a vrut să vină după mine, s-a împiedicat și a căzut, nu era într-o stare prea bună.

Am încercat să-l ajut când l-am văzut în halul acela, am vrut să-i comand un taxi ca să plece la el acasă și să îi pun telefonul la încărcat, pentru că nu mai avea baterie. În momentul în care m-a văzut cu telefonul în mână, a explodat și s-a năpustit asupra mea. M-a agresat. Am contuzii la mână, dureri de cap.

Citește și: Mădălina Urloiu este însărcinată. Fotomodelul îl face tătic pe Frank L. Stile, esteticianul vedetelor de la Hollywood

În timp ce el mă agresa, a vrut să îmi spargă telefonul. Cu o mână mă ținea pe mine și cu o mână ținea telefonul. Fără să știe, a apăsat pe cele trei butoane ale telefonului și s-a apelat numărul de urgență. Și-a dat seama ce a făcut, s-a cam panicat, a încetat să mai dea în mine și a zis că o să îmi pară rău pentru ce am făcut și a ieșit afară pe ușă.

După doar câteva minute, au venit la mine acasă mai multe echipaje de poliție, inclusiv cei de la SMURD. În timp ce eu povesteam întâmplările  autorităților, el tot mă suna și încerca să mă oprească, să nu spun ce s-a întâmplat. Cei de la poliție m-au sfătuit să-l conving să se întoarcă acasă. El s-a întors și imediat a fost dus la secție și eu am fost urcată în ambulanță. Am stat la spital până la 5 dimineața, mi-au pus mâna în ghips, am o atelă la mână. Când am plecat de la spital m-am dus să depun plângere și am fost să îmi scot și certificat medico-legal', a povestit Rafaela pentru Cancan.

Citește și: Ștefania Urecheatu de la Mireasa, bătută și tunsă de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la Jador

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton