Îl mai ții minte pe Costel, din Vacanța Mare? Radu Pietreanu a suferit de o boală gravă, dar s-a vindecat și a reluat colaborarea cu Mugur Mihăescu: "Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic"

 Cica Cristina
.

Radu Pietreanu a demonstrat că este un bărbat puternic, care nu se lasă înfrânt cu ușurință. Actorul se simte atât de bine acum, încât a reluat colaborarea cu Mugur Mihăescu într-un proiect care s-a bucurat deja de succes!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mugur Mihăescu le-a făcut o surpriză fanilor săi, debutând de curând cu emisiunea online 'Ţara lui Garcea'. Aceasta s-a bucurat încă de la început de un succes răsunător, cu atât mai mult cu cât actorul a reluat colaborarea și cu prietenul său Radu Pietreanu.

Leana și Costel din Vacanța Mare s-au reunit, spre deliciul publicului. Din păcate, nu li se poate alătura și Florin, care interpreta personajul Axinte, întrucât are propriul său proiect online.

Citește și: Radu Pietreanu a suferit o intervenție chirurgicală complexă la o clinică din Turcia.Și-a vândut casa pentru a-și trata problemele de sănătate!

Fanii s-au arătat extrem de bucuroși de revenirea lui Radu Pietreanu, supranumit Profu de umor. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală complexă la o clinică din Turcia, fiind nevoit să-și vândă casa pentru a-și trata problemele de sănătate. Se pare că acum se simte extrem de bine, interpretând rolul de preot cu mult umor, după o pauză de trei ani.

Fanii au fost foarte receptivi, iar cei doi vechi prieteni au fost extrem de lăudați pentru inițiativă, astfel că episodul 'Şcoala online şi nunţi virtuale' a avut peste 80.000 de vizualizări, în numai câteva zile.

Citește și: Mugur Mihăescu, direct afectat de pandemia de coronavirus.Afacerile acestuia sunt la pământ. „Preconizăm că vor scădea și mai mult'

'Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic având în vedere că am stat atâta timp în casă şi nu am putut să îmi desfăşor activitatea de bază. M-am plictisit şi am vrut să mă bucur altfel, aşa că mi-a venit ideea acestui proiect. Ceea ce aţi văzut acum sunt difuzări ale unor filmări mai vechi pe care am zis să le băgăm în emisiunea aceasta. Zilele trecute m-am întâlnit cu Radu şi chiar am discutat despre acest subiect, dacă vom continua şi în ce mod, depinde cum îl va primi publicul”, a spus Mugur Mihăescu pentru Click!

Mugur Mihăescu, afectat de pandemia de coronavirus

Mugur Mihăescu s-a concentrat mult și pe afaceri. Deține mai multe pub-uri în Capitală, care i-au mers de minune. Însă, odată cu pandemia de coronavirus, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: Cum arată soția și fiica lui Mugur Mihăescu.Garcea e un bărbat foarte norocos, cele două sunt frumoase de pică!

„Din ceea ce am vorbit cu mai mulți colegi, proprietari de baruri și restaurante din București, dar și din alte orașe ale țării, vânzările tuturor s-au prăbușit la mai puțin de jumătate în ultima săptămână, pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus, și preconizăm că vor scădea și mai mult, până spre 20%, în următoarele săptămâni’, a declarat actorul la acel moment.

A povestit că a fost o perioadă extrem de grea și că s-a văzut în poziția de a trimite nu mai puțin de 50 de oameni în șomaj.

Mugur-Mihaescu-Radu-Pietreanu-1Mugur-Mihaescu-Radu-Pietreanu-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare”? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă:s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton