Priscilla și Lisa Marie Presley, de nerecunoscut! Mama a exagerat cu operațiile estetice, iar fiica a pierdut lupta cu kilogramele

 Cica Cristina
.

Atât fosta soție, cât și fiica regretatului Elvis Presley și-au schimbat total înfățișarea, la acest moment fiind de nerecunoscut. Priscilla Presley a călcat de prea multe ori pragul chirurgului estetician, în căutarea tinereții veșnice, în timp ce fiica sa a pierdut lupta cu kilogramele. Iată cum arată cele două, mamă și fiică, astăzi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

archive imagearchive image

La aproape 75 de ani, Priscilla Presley, este de nerecunoscut. A vrut să păcălească timpul, a vrut să pună pauză, pentru că nu a putut accepta efemeritatea frumuseții. O bună bucată de timp i-a ieșit. Fără riduri, cu un chip luminos și fără alte semne ale trecerii timpului, Priscilla a rămas aceeași femeie încântătoare care l-a cucerit pe marele Elvis Presley, regele rock’n’roll-ului.

Citește și: Tom Jones are o relație cu fosta soție a lui Elvis Presley, Priscilla

Din păcate, multitudinea de intervenții suferite s-a soldat cu urme lăsate pe chipul său. Chiar ea a recunoscut că obrajii ei arată diferit, din cauza unui doctor fals care i-a facut injecții cu silicon ce i-au remodelat aspectul natural, conform protv.ro.

De asemenea, după mai multe intervenții cu laser și a unei serii de injecții cu botox, realizate în speranța că va scăpa de riduri, aspectul chipului ei este ca de ceară, explică specialistul Dr. Youn.

Citește și: Priscilla Presley – Dezvăluiri despre cei 6 ani de căsătorie cu Elvis

Rezultatele operațiilor estetice nereușite au lăsat urme vizibile pe chipul actriței, care obișnuia să uimească la fiecare apariție cu trăsăturile sale superbe.

Cum arată Lisa Marie Presley la 52 de ani

Lisa Marie Presley, singura fiică a lui Elvis Presley este și ea astăzi de nerecunoscut. Nu a căzut în patima operațiilor estetice precum mama sa, însă artista a pierdut lupta cu kilogramele în ultima perioadă.

Chiar de curând a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături, alături de gemenele sale, iar imaginile au contrariat mulți fani. Kilogramale acumulate i-au schimbat înfățișarea și imaginea pe care toți o aveam în minte atunci când ne gândeam la fiica lui Elvis Presley.

Citește și: Lisa-Marie Presley, prima soţie a lui Michael Jackson, picanterii din dormitor:superstarul nu făcea sex nemachiat

În plus, vedeta a ieșit nemachiată și nearanjată la cumpărături, fiind și mai greu de recunoscut. Purtând o ținută ținută lejeră, largă și gri, este evident de ce fosta soție a lui Michael Jackson și a lui Nicolas Cage a evitat lumina reflectoarelor în ultima vreme!

Vezi mai multe imagini aici.

Lisa Marie i-a semănat mult mamei sale, amândouă remarcându-se prin frumusețe și stil. Din păcate, astăzi altele sunt atributele cu care sunt asociate cele două staruri. Imaginile vorbesc de la sine!

Sursa foto: Hepta, Instagram Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton