Prințul Harry merge singur la ceremonia de comemorare a Prințesei Diana. De ce nu-l însoțește Meghan Markle

 Cica Cristina
.

Luna viitoare urmează să aibă loc o ceremonie în memoria Prințesei Diana, de la care, bineînțeles, Prințul Harry nu are de gând să lipsească. Însă, nu va fi însoțit de fosta ducesă de Sussex, Meghan Markle. Prosapăta mămică va rămâne în California.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ceremonia care se organizează în memoria Prințesei Diana se apropie cu pași repezi și mulți își pun semne de întrebare cu privire la prezența Prințului Harry. Participarea lui a devenit o certitudine, însă semne de întrebare planează asupra participării fostei ducese de Sussex, Meghan Markle.

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, Prințul Harry va călătpri singur. Nu va fi însoțit de Meghan Markle, dat fiind că fosta ducesă a devenit de curând mamă pentru a doua oară. Soția Prințului Harry va rămâne în California.

Commonwealth DayCommonwealth Day

Prințul Harry nu va merge cu Meghan Markle la ceremonia închinată Prințesei Diana

Prinţul Harry se va deplasa în Marea Britanie la începutul lunii viitoare, pentru a marca ceea ce ar fi fost a 60-a aniversare a mamei lui, prinţesa Diana. Din păcate, la eveniment nu va putea fi prezentă întreaga familie, având în vedere că vor lipsi Meghan Markle, Archie şi Lili.

„Meghan nu va călători. Tocmai a născut şi Harry va merge singur', a transmis o sursă.

Nici când Prințul Harry a revenit la Castelul Winsdor, la funeraliile bunicului său, Prințul Phillip, nu a fost însoțit de Meghan Markle. La acel moment, era pe ultima sută de metri cu sarcina, iar doctorul nu i-a dat voie să călătorească.

Cuplul nu s-a mai întâlnit cu restul familiei regale britanice din luna martie a anului trecut, când a decis să părăsească Anglia şi să renunţe la rolul activ în cadrul familiei regale, potrivit adevarul.ro.

Citește și: Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry.Ce destin va avea Lilibet

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.Lilibet e a 11-a strănepoată

Citește și: Kani de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Roxana Vancea are o sarcină cu probleme:„O să nasc mai devreme'

Prințul Harry va ține un discurs în memoria Prințesei Diana

La începutul lunii iulie va avea loc dezvelirea unei statui în onoarea Prințesei Diana, pe care Prințul William și Prințul Harry au comandat-o, în urmă cu patru ani, în memoria mamei lor. Statuia a fost ridicată pe terenul Palatului Kensington, unde locuia Diana.

Pe data de 1 iulie, atât Prinţul Harry, cât și Prințul William vor susține discursuri la ceremonia care se va ținea la Palatul Kensington.

Presa britanică notează că Harry a fost invitat la un prânz cu regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii.

Meghan Markle a născut o fetiță

Vineri, 4 iunie, Meghan Markle a născut o fetiță perfect sănătoasă. Bebelușul a cântărit la naștere 3,5 kilograme. Prințul Harry a asistat la nașterea fetiței sale.

Fiica Prințului Harry este al 11-lea strănepot al reginei, după fratele ei mai mare, Archie, și copiilor prințului William George, verii ei Charlotte și Louis. De asemenea, ea este al cincilea nepot al prințului Charles. Fiica lui Harry și Meghan Markle este a opta în linia tronului.

Fetița cuplului regal a venit pe lume a spitalul Santa Barbara Cottage pe 4 iunie, la ora 11.40. Fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry a primit numele Lilibet „Lili’ Diana, în memoria Prințesei Diana, mama lui Harry. Numele complet al bebelușului este Lilibet Diana Mountbatten – Windsor.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton