Prințesa Beatrice este însărcinată! Când naște nepoata Reginei Elisabeta

 Cica Cristina
.

Veste mare în Familia Regală britanică! Prinţesa Beatrice de York, nepoata reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii, este însărcinată pentru prima oară. În anunțul oficial s-a spus și când urmeaază să aducă Prințesa pe lume primul ei copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Prințesa Beatrice este însărcinată și este în culmea fericirii! Nepoata Reginei Elisabeta va aduce primul ei copil pe lume în toamna acestui an, potrivit anunțului oficial făcut de Casa Regală.

FWROFWRO

Prințesa Beatrice este însărcinată pentru prima oară

„Alteţa Sa regală prinţesa Beatrice şi Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil în toamna acestui an', s-a transmis astăzi.

De asemenea, reprezentanții Casei Regale au mai anunțat că Regina este la curent cu fericita veste și ambele familii sunt încântate că familia se mărește cu încă un membru.

„Regina a fost informată şi ambele familii sunt încântate de veste', arată Casa Regală.

Citește și: Prințesa Beatrice a Marii Britanii s-a măritat în secret, după ce își amânase nunta din cauza pandemiei de coronavirus!Regina Elisabeta a II-a a participat la eveniment

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților:„Am rămas cu sechele'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este femeia în compania căreia a fost surprins Alexandru Ciucu.O cunoaște și soția lui, Alina Sorescu!

Prințesa Beatrice este căsătorită cu Edoardo Mapelli Mozz

Prințesa Beatrice s-a măritat, în secret, în vara anului 2020 cu Edoardo Mapelli Mozzi, după ce își amânase nunta, pe fondul pandemiei de coronavirus. Ceremonia a avut loc pe domeniul Windsor, în prezența Reginei Elisabeta a II-a.

Prințesa Beatrice, în vârstă de 31 de ani, s-a măritat în secret cu logodnicul ei, Edoardo Mapelli Mozzi pe data de 17 iulie, după ce au amânat o dată ceremonia. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe data de 29 mai, în prezența a 150 de invitați, la Capela Regală St. James.

La nunta regală a Prințesei Beatrice au fost doar 20 de invitați

Cuplul a luat decizia de a face totuși pasul, iar ceremonia a vut loc la Capela all Saints, în proximitatea casei Prințului Andrew și a lui Sarah Fergusson, părinții Prințesei Beatrice, pe domeniul Windsor Great Park. În contextul pandemiei de coronavirus, la nunta celor doi au fost prezenți doar 20 de invitați, printre care s-au numărat și Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, bunicii Prințesei Beatrice.

Evenimentul a fost anunțat ulterior de către Casa regală: „La restrânsa ceremonie au participat Regina, Ducele de Edinburgh și membrii apropiați ai familiei. Nunta a avut loc în conformitate cu regulile guvernamentale'.

În urma căsătoriei, Prințesa Beatrice a devenit mama vitregă a fiului soțului ei, Christopher. Edoardo Mapelli Mozzi are afaceri imobiliare. Milionarul a cerut-o de soție pe Beatrice în septembrie 2019, în timp ce se aflau într-un weekend romantic în Italia țara lui natală.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton