Principele Radu a împlinit 60 de ani. Locul de vis în care și-a petrecut ziua de naștere, alături de Principesa Margareta

 Cica Cristina
.

Alteța Sa Regală Principele Radu a împlinit vârsta de 60 de ani, prilej cu care și-a aniversat ziua de naștere în familie, într-un cadru intim, alături de Principesa Margareta, Custodele Coroanei. Iată unde și-a sărbătorit ziua de naștere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Radu Duda și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cât se poate de frumos, în mijlocul naturii. Desigur, alături i-a stat Principesa Margareta.

„Principele Radu a împlinit 60 de ani. Majestatea Sa și Alteța Sa Regală petrec ziua la Săvârșin, în familie. Principele Radu mulțumește tuturor celor care îi adresează gânduri generoase și îi urează la mulți ani în această zi!', a fost mesajul transmis de Familia Regală a României pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: Lidia Buble a împlinit 27 de ani! Cum și-a petrecut ziua de naștere, după ce Răzvan Simion a făcut anunțul despărțirii:„Nu îmi mai trebuie nimic'

Cuplul regal a petrecut la castelul de la Săvârșin, prilej cu care au decis să mai rămână câteva zile, mai aproape de natură și de aer curat. Peisajele de vis nu au lipsit din cadru, iar cei doi au petrecut într-o atmosferă liniștită, încărcată de energii pozitive. Mărturie stau filmulețele postate pe rețelele de socializare.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au avut o serie de activități: mai precis, au vizitat grădina de trandafiri, grădina de legume și serele, pentru a admira munca de zi cu zi „a celor care slujesc natura și unul dintre cele mai vechi parcuri din România, creat în anul 1820', au ‘inut să precizeze în mediul online.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, 5 ani de controverse și atacuri. Piedicile care le-au ridicat cele mai mari probleme în relație:„Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut'

Au ales un cadru frumos pentru aniversare, iar imaginile vorbesc de la sine!

ZIUA REGALITATII – STATUIE – CAROL I – DEPUNERE – FLORIZIUA REGALITATII – STATUIE – CAROL I – DEPUNERE – FLORI

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton