Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu: "Le are pe toate". Dressingul este impresionant

 Cica Cristina
.

Adelina Pestrițu s-a vindecat de coronavirus și de când a revenit acasă a tot postat imagini din noua locuință. Iată cum arată casa vedetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a anunțat în urmă cu ceva vreme că urmează să se mute în locuință nouă. A precizat că va apela la ajutorul designerilor de interior pentru a avea locuința mult dorită și a mai spus că va avea o casă inteligentă.

„Avem un sistem. Ne mutăm într-o casă inteligentă. De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul”, a spus ea la acel moment.

Citește și: Cabral, în rol de tată. Cum e viața cu o fiică adolescentă și cu un bebeluș:„Nu sunt deloc popular, ba chiar din contră'/ EXCLUSIV

Astfel, de când a ieșit din spital vedeta a postat mai multe imagini din locuința, care a fost amenajată pe gusul ei, exact așa cum a visat.

Vedeta a pus imagini din dormitor, unde în mod clar domină negrul, dar și din bucătărie și, în special, din dressing. O întreagă cameră cu haine, pantofi, genți și accesorii așezate pe categorii și puse pe umerașe și rafturi frumos amenajate. A făcut un tur complet al acestuia!

Citește și: Elena Lasconi este noul primar din Câmpulung Muscel.Ce scor au obținut vedetele care au candidat la alegerile locale din 2020

Adelina Pestrițu a găsit rapid locuința mult visată

„Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum. Atât de nepregătiți am fost încât nici vechea locuința n-am reușit să o punem pe site-urile de specialitate spre vânzare, dar norocul ne-a bătut la ușă. În persoană. Și a fost și al naibii de decis. Astfel, am fost obligați’ practic s-o luăm din loc, cum se spune, și să ne căutăm o nouă locuință. De data aceasta o casă pe pământ așa cum visam. O casă pentru o familie mai mare decât formulă actuală, poate…', a transmis Adelina.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, escapadă romantică pe litoral!Cum a declarat actorul, oficial, că e îndrăgostit

Adelina-Pestritu-casa-1Adelina-Pestritu-casa-1

Din fericire, căutările nu au durat mult. Dimpotrivă, Virgil Șteblea și Adelina și-au găsit casa visurilor în numai două ore și jumătate.

„Și nu degeaba cred eu în energia oamenilor și a locurilor. În două ore și jumătate am găsit casă pe care ne-o doream. Care le are pe toate. Din perspectiva noastră, evident. Și cum femeile întotdeauna au o altă viziune despre cum le-ar plăcea lor să trăiască și să arate căminul familiei, chiar dacă era full options’ evident că nici eu n-am făcut excepție de la regulă și am intervenit cu mici modificări’. Atât de mici încât am decalat mutatul nostru cu aproape 2 luni. Abia aștept să vă arăt prima imagine din nouă locuința și să va fac un house tour așa cum mi-ați cerut', a mai transmis vedeta.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton