Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea. Eva Maria a fost creștinată - EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Momente de fericire în familia Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, fetița lor este botezată astăzi. Creștinarea micuței are loc la Mănăstirea Caşin, iar apoi petrecerea se va ține la un restaurant de lux din București.

Pregătirile au fost în toi, tocmai pentru ca petrecerea să iasă așa cum Elena Udrea și-a dorit. Vedeta a avut o dorință specială pentru biserică, mai exact, aceasta să fie îmbrăcată în flori. Elena Udrea și fiica ei, Eva Maria, vor avea rochii asemănătoare, aceeași culoare. Rochița Evei este crem și este de prințesă.

„Am vrut să fie sănătoasă, să trăiască liniștită și să fie protejată de Dumnezeu. (…) Am sperat tot timpul să se întâmple să facem botezul în România și când nu am mai avut nicio solutie, am putut să vin. Am tot asteptat sa o botez de atata timp. Am zis să stam 12 luni, sa o botez de ziua ei. (…)

Este o petrecere restransa, o masa pentru petrecere si familie. Este un botez pentru ea. Nu sunt persoane cunoscute. (…) 

Da, Alina Bica a vazut-o inainte mea, cand a venit pe lume. (…)”, a declarat Elena Udrea înainte de eveniment.

Și fericitul tătic a făcut câteva declarații: „Normal că am emotii, ca orice tata care isi boteaza primul copil. Vedem daca o sa mai facem. (al doilea copil)”

Cei doi au dezvăluit și detalii despre nuntă: „Nunta? Da…hai să ne ocupăm de botez acum”

'Mă duc repede să mă pregătesc pentru botez și ne vedem la întoarcere sau la biserică. Da, am rochia pregătită, ar fi culmea să nu o am… Nu va fi chiar la fel cu cea a Evei, ea are o rochie de prințesă, eu nu mai sunt de mult prințesă. Dar rochia mea se asortează cu a ei. Tatăl ei nu se asortează cu noi, se îmbracă în altă culoare. A făcut o rochie superb de prințesă, alb-crem. Sper să nu-i fie frig, noi eram pregătiți pentru o vreme ceva mai bună. Și rochia mea este în aceeași culoare', a declarat Elena Udrea.

Cine sunt nașii micuței Eva Maria

După o perioadă foarte grea din viața ei, Elena Udrea este acum cu zâmbetul pe buze. S-a întors în România, iar acum este alături de familia ei. Fetița vedetei va fi creștinată astăzi, iar emoțiile sunt foarte mari. Nașii micuței Eva Maria nu sunt persoane publice, ci sunt niște prieteni vechi de-ai cuplului.

„M-am pregătit mai mult spiritual. Am stat ieri toată ziua cu ea. Am filmat-o. Am vrut să am amintiri cu fetița înainte să împlinească un an. Iubirea de mamă vine din altă parte, e o iubire dată de Dumnezeu. Încerc să-mi aduc aminte ce făceam anul trecut pe vremea asta. Ea s-a născut la ora 2, ora României, şi vreau să fim împreună la acea oră. Sunt categoric fericită. Zice mama de câteva luni, merge de două luni. Naşii sunt prieteni vechi, nu sunt persoane cunoscute’, a declarat Elena Udrea.

Adrian Alexandrov și Elena Udrea au ales să o boteze pe fiica lor astăzi, pentru că tot astăzi este ziua de naștere a micuței. Eva Maria împlinește un an, iar ea s-a născut în Costa Rica.

După ce vor pleca de la biserică, Elena Udrea și Adrian Alexandrov vor petrece alături de nași și invitați la un restaurant de lux din București.

FOTO: Eli Driu, Facebook

Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov 1Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton