Primele imagini cu Vera Miron după ce s-a întors de la Survivor. „Sorin și Albert s-au certat din cauza mea”

 Mirea Roxana
.

Vera Miron a fost eliminată de la Survivor România la scurt timp după ce aceasta a intrat în competiția din Republica Dominicană. Sâmbătă, Războinica s-a întors în țară și a fost întâmpinată la aeroport de către băiețelui ei, dar și de cei dragi. Vera a vorbit despe ce a însemnat experiența Survivor pentru ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vera Miron a fost eliminată din competiția Survivor România, difuzată de Kanal D. Acum, Războinica s-a întors în țară și a fost întâmpinată cu multe flori la aeroport. Cei care au venit s-o întâmpine au fost fiul ei și persoanele dragi.  

v1-1v1-1

Vera Miron a dezvăluit că și-ar fi dorit să mai rămână la Survivor România și că nu merita să plece atât de devreme. Războinica a fost afectată și de faptul că votul spre eliminare a venit din partea lui Albert Oprea, pe care ea l-a considerat prieten.

Albert Oprea a votat-o pe Vera Miron din poziția de favorit al publicului la Survivor România.

Citește și: Vera Miron, primele declarații după eliminarea de la Survivor:”Am primit foarte multe jigniri”

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor:„Am crezut că nu te descurci'

Citește și: Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor.Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

Citește și: Andreea Antonescu, probleme grave la rinichi:„Am urmat un tratament cu citostatice'

Vera Miron: „Îmi pare rău că am băgat ceartă între Sorin și Albert”

Vera Miron a mai dezvălui că îi pare rău că a băgat ceartă între Sorin și Albert.

Este cel mai frumos sentiment. Îmi pare rău că nu am putut sta mai mult, să demonstrez ceea ce pot eu…La eliminarea mea, votul publicului. Cum am spus și la Consiliu. Dacă Albert nu mă vota și nu era votul lui Albert…consider că meritam să stau mai mult în continuare și să arăt tot ce pot. Îmi pare rău că am ieșit.

Îmi pare rău că am băgat ceartă între ei. Din câte am înțeles, Sorin și Albert s-au certat din cauza mea. Mi-am dat seama de Albert, că eu l-am considerat prietenul meu, chiar dacă am avut două săptămâni în această competiție. De fapt, nu a fost așa, m-am înșelat',  a declarat Vera Miron, pentru Wowbiz, direct din aeroport.

Vera Miron, dezamăgită de Albert Oprea de la Survivor

Vera Miron a fost dezamăgită de votul lui Albert Oprea pentru că acesta îi promisese că nu o va nominaliza.

Eu eram cel mai potrivit să fiu nominalizat, dar din păcate trebuie să nominalizez eu. Nu-mi place situația asta. Deși m-am atașat mult de persoana asta și mi-a dovedit că este o luptătoare,  am observant niște accidentări și cred că ar fi bine pentru echipă să o nominalizez pe Vera', a spus Albert Oprea la Survivor.

Vera Miron a spus despre Albert că este un om fals și că de aceea membrii echipei Războinicilor nu îl susțin.

Am avut o conversație cu el și mi-a spus că i-a părut rău că m-a votat prima oară, acum nu-i înțeleg falsitatea față de mine. E  un om foarte fals și de-asta echipa nu e cu el. Mi-a spus că nu o să mă mai voteze dacă iese favoritul publicului. Mi se pare un om fals, nu știu cum cei de acasa îl votează favorit', a spus Vera Miron.

Sursa Foto: capură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton