Primele imagini cu Toto Dumitrescu și iubita lui. Cum arată tânăra în costum de baie

 Mirea Roxana
.

Este oficial! Toto Dumitrescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără superbă. Actorul s-a afișat pe rețelele sociale alături de iubita sa. Toto Dumitrescu și iubita lui au plecat împreună într-o vacanță de vis, departe de România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, nu este doar un tânăr atrăgător, dar și un actor foarte talentat. Toto Dumitrescu a devenit cunoscut odată cu participarea la show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva', de la Antena 1. Acesta a dovediti pe scena transformărilor cât de talentat este. Desigur, fanii serialului „Adela' pot confirma și ei acest lucru. Toto Dumitrescu l-a interpretat pe Floppy în serial.

t1t1

Ei bine, în cazul în care vă întrebați dacă Toto Dumitrescu are o iubită, aflați că răspunsul este unul afirmativ. Actorul s-a afișat pe rețelele sociale alături de Alexadra, tânăra superbă care i-a furat inima și alături de care a plecat într-o vacanță de vis.

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații despre Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf

Citește și: Alexandra Stan, primele imagini de la cununia civilă.S-a îmbrăcat în costum popular!

Citește și: Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman, după împacare:„Prințesa și zeița'

Cine este iubita lui Toto Dumitrescu

Toto Dumitrescu și iubita lui au plecat împreună într-o vacanță de vis. Acum că filmările pentru serialul Adela, sezonul 1, au luat sfârșit, Toto Dumitrescu a profitat de ocazie și se bucură de momente de relaxare în compania iubitei lui, Alexandra.

Imaginile în care Toto Dumitrescu apare alături de iubita lui sunt unele inedite, realizate într-un cadru de poveste. Cei doi sunt plecați departe de România și au dorit să împărtășească cu fanii fotografii superbe din vacanță. Cât despre Alexandra, tânăra care i-a furat inima lui Toto Dumitrescu, este model de profesie. Aceasta este de o frumusețe răpitoare, este brunetă, cu ochi verzi și are un zâmbet ce poate lumina și cea mai întunecată încăpere.

Toto Dumitrescu: „Am fost mereu creativ'

Cum am mai spus, talentul lui Toto Dumitrescu este incontestabil, iar acesta a avut norocul să se bucure de sprijinul tatălui său. Chiar dacă tatăl lui are o frumoasă carieră în fotbal, actorul a spus că acesta nu l-a forțat să apuce pe acelați drum, ba din contră. Toto a spus că Ilie Dumitrescu l-a încurajat în ceea ce privește actoria.

Tata nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul, ci cu actoria. La serbarea din clasa a II-a am primit critici pozitive și lucrul acesta mi-a deschis o idee. M-a făcut să merg mai departe. Am plecat la Londra pentru că sunt oportunități mai mari, oamenii sunt mai serioși, iar banii sunt mai mulți. Am fost mereu creativ. Am jucat și fotbal în curtea școlii cu Ianis Hagi. Mi-a plăcut fotbalul, dar dacă tata nu m-a încurajat, poate a fost mai bine așa, nu regret meseria pe care am ales-o', a spus Toto Dumitrescu într-un interviu pentru Acces Direct.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton