Primele imagini cu Irinel Columbeanu după operația pe cord deschis. Cum se simte fostul milionar

 Dumitrache Laura
.

Irinel Columbeanu a suferit o intervenție de angioplastie coronariană, după ce a suferit un AVC. Fostul milionar se află internat la Spitalul Elias din București, din 18 februarie. Irinel Columbeanu a trecut prin clipe cumplite după ce a suferit un accident vascular cerebral. Fostului bogătaș de la Izvorani i s-a montat un stent, iar operația a decurs bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRURIARE, GRATIS, AICI!

Fostul soț al Monicăi Gabor a fost operat pe inimă, din cauza unui accident vascular cerebral suferit săptămâna trecută. După ce a suferit un AVC, medicii i-au spus că va trebui să fie operat de urgență pe inimă. Fostul milionar a ieșit cu bine din sala de operație și a dat asigurări că se simte bine în urma intervenției de curățare a carotidei.

Irinel Columbeanu in spital Sursa foto FanatikIrinel Columbeanu in spital Sursa foto Fanatik

Irinel Columbeanu și-a lansat două cărți bibliografice, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit în ultima perioadă. Afaceristul a ajuns pe mâna medicilor, care l-au anunțat că trebuie operat la inimă, deoarece a suferit un atac vascular cerebral.

Citește și: Clădirea Consiliului Local din Harkov a fost distrusă de o rachetă rusească.Imagini devastatoare

Citește și: Președintele Joe Biden despre războiul ruso-ucrainean:”Folosirea armelor nucleare ar avea consecințe devastatoare..”

Citește și: Cum se simte Irinel Columbeanu după operația pe cord deschis.A suferit un AVC

Citește și:n Cum arată fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu la 15 ani.Irina Columbeanu seamăna izbitor cu mama sa

Primele imagini cu Irinel Columbeanu după operația pe cord deschis

Irinel Columbeanu a trecut prin momente cumplite. După ce a lansat al doilea volum al cărții sale  „Istoriile unui vehement-Apofenia”, Irinel a suferit un atac vascular cerebral. După ce a mers la spital, medicii i-au spus că trebuie operat urgență la inimă. Luni, fostul milionar a fost supus unei intervenții de angioplastie coronariană, procedură în urma căreia medicii de la Spitalul Elias i-au montat un stent. Irinel apare într-o imagine în care mânăncă la spital.

Fostul soț al Monicăi își petrece timpul în compania colegilor de sală și și se sfiește să vorbească cu ei. Irinel Columbeanu a oferit primele declarații după operație, declarând că se simte bine. Mă simt bine, intervenția de ieri a fost ok. Recuperarea constă în dietă strictă și în renunțarea la vechile și nocivele obiceiuri.',a spus fostul milionar, pentru Fanatik.ro.

Irina, alături de Irinel Columbeanu pe parcursul intervenției

Irinel Columbeanu a rămas falit în urmă cu câțiva ani, după ce afacerile sale au dat faliment. Irina, fiica pe care o are cu Monica Gabor, a decis să se stabilească în Statele Unite ale Americiri. Cu toate astea, fiica afaceristului a fost alături de el, pe tot parcursul operației. De asemenea, Irinel Columbeanu a declarat că atât fiica sa, cât și Monica Gabor, l-a susținut în această perioadă.

Irina, ca și Monica, mi-a fost alături grație FaceTime-ului. Irina m-a sunat și a vorbit cu mine pe tot parcursul intervenției, s-a gândit că îmi este teamă. Am avut anestezie parțială, dar nu a fost o procedură foarte simplă.De asemenea, cei doi ‘colegi de celulă, din Chitila și Mogoșoaia, cu care m-am împrietenit în spital m-au ajutat în această perioadă.', a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată mai sus.

Irina Columbeanu îl va ajuta să respecte regimul alimentar

Irina Columbeanu s-a mutat alături de mama sa în America, dar adolescenta are grijă și de tatăl ei. Irinel a mărturisit că fetița îl sună săptămânal și îl ajută să respecte dieta recomandată de medici și îi va pune la dispoziție mai multe rețete.

Fostul afacerist trebuie să renunțe la grăsimi, având nevoie de un regim alimentar strict. Irina Columbeanu este pescatariană, mai exact, consumă legume, fructe, pește, fructe de mare, semințe și produse lactate. Trebuie să renunț la ceafă sau la alte grăsimi. O să mă ajute și Irina cu recomandări, pentru că este pescatariană.', a mai spus fostul milionar.

Sursa foto: Fanatik.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton