Primele imagini cu Andreea Antonescu după ce s-a întrors de la Survivor. Și-a revăzut fiica după două luni

 Mirea Roxana
.

Andreea Antonescu a ajuns în țară după ce a fost eliminată de la Survivor România. La aeroport, a fost așteptată de cele mai dragi persoane, care au întâmpinat-o cu buchete de flori, baloane și multă iubire. Andreea Antonescu a făcut și primele declarații din postura de Faimoasă proaspăt întoarsă în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreaa Antonescu a fost eliminată de la Survivor România în urmă cu o săptămână. Acum, Faimoasa a ajuns în țară și a mărturisit că oricum nu crede că mai putea să facă față competiției din punct de vedere fizic. Drept urmare, eliminarea din competiție nu a fost chiar cel mai rău lucru care i se putea întâmpla.

an2-12an2-12

La aeroport, Andreea Antonescu a fost întâmpinată de persoanele dragi cu baloane și buchete de flori minunate. În ceea ce privește întâlnirea cu Sienna, fiica ei, mai mult ca sigur a fost una emoționantă. Cele două de-abia au așteptat să se reunească, iar Andreea Antonescu a vorbit constant cu Sienna prin video call.

Vedeta speră că va reuși să se reintegreze în societate după ce, o lună de zile, a trăit în jungla din Republica Dominicană, însă este încrezătoare, având în vedere că, până în România, s-a descurcat excelent.

Ca din junglă! Sper, totuși, că nu m-au părăsit calitățile de fată elegantă și nu cred că vrei să știi cum am mâncat primul fel de mâncare pe care l-am primit când am ieșit din competiție, dar consider că voi reuși foarte bine să mă reintegrez în societate. Până acum am făcut față aeroporturilor prin care am trecut. Uitați-mă aici, sunt bine, sunt ok. E de bine', a declarat Andreea Antonescu de la Survivor, în momentul în care a ajuns în aeroportul din România.

Citește și: Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor, din motive medicale:„Sper să fiu bine…'

Citește și: Maria Hîngu, eliminată de la Survivor:„Am simțit. Toate semnele duceau aici'

Citește și: Legătura neștiută dintre Nicole Cherry și Cornelia Catanga:„Mă mândresc cu asta'

Citește și: Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase despre Cornelia Catanga:„Ea nu avea din ce trăi de un an'

Andreea Antonescu s-a întors în țară

Andreea Antonescu, proaspăt întoarsă de la Survivor România, a declarat că primul lucru pe care îl va face va fi să se lase pradă ispitei reprezentată de dulciurile din ciocolată. După aceea, Faimoasa plănuiește să își analizeze casa, care se afla în renovări înainte ca ea să plece spre Republica Dominicană. Muncitorii au lucrat pentru ca totul să fie gata la timp pentru când Andreea Antonescu va reveni din competiția Survivor.

Mănânc bomboane de ciocolată (n.r. primul lucuru pe care o să-l facă când ajunge acasă) și o să-mi analizez casa, pentru că în momentul în care eu am plecat spre Survivor casa mea era în renovare, iar acum mă duc să văd ce au făcut oamenii profesioniști în urma mea, pentru că eu, ghici ce, habar nu am ce se întâmplă acolo', a mai adăugat Andreea Antonescu, potrivit WOWbiz.ro.

Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor

După ce a aflat că va fi eliminată din competiția Survivor România, Andreea Antonescu a spus că se aștepta la acest lucru și că nu regretă că a ales să meargă în Republica Dominicană.

„Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează.

Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare.

Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show', declara vedeta, după ce a fost nominalizată de Faimoși.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton