Primele imagini cu Adelina după ce s-a întors de la Survivor: „M-au doborât toate gândurile astea”

 Mirea Roxana
.

Adelina Damian a fost eliminată de la Survivor România pentru că a avut cele mai puține voturi din partea oamenilor de acasă. Joi, 10 iunie, Războinica a ajuns în țară, iar la aeroport a fost întâmpinată de familie și de prietenie. Printre cei care au sosit s-o întâmpine pe Adelina s-a numărat și Bogdan Urucu, fostul ei coleg de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adelina Damian s-a întors pe meleaguri românești de la Survivor România. Aceasta a petrecut câteva săptămâni bune în Republica Dominicană, iar, în momentul în care a ajuns la aeroport, a fost întâmpinată cu brațele deschise de către familie și prietenie. S-a lăsat cu lacrimi de fericire, însă Războinica le-a spus celor dragi că: „E cu plâns? Nu e cu plâns, e cu fericire și cu bucurie!'

a1-7a1-7

Printre cei care au venit s-o întâmpine pe Adelina la aeroport s-a numărat și Bogdan Urucu, fostul ei coleg de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Adelina și Bogdan au intrat în același timp în competiția din Republica Dominicană.

Citește și: Adelina Damian, despre scandalurile din echipa Războinicilor, la Survivor:„Marius vrea să îi dea o lecție Mariei'

Citește și: Adelina Damian, critici la adresa Războinicilor de la Survivor:„Nu ne-au luat apărarea…'

Citește și: Culiță Sterp, adevărul despre banii câștigați la Survivor:„Producătorii mi-au pus o mie de euro în cont și…'

Citește și: Cât de mult a crescut Sasha, fiul lui Florin Piersic Jr.! Cum arată micuțul la 5 ani

Adelina s-a întors de la Survivor

Adelina Damian este o fire foarte puternică, așa că la Survivor România nu a avut ceva care să i se pare foarte greu. Totuși, aceasta mărturisește că după primele două săptămâni petrecute în Republica Dominicană a început să se confrunte cu starea de foamne.

Nu știu dacă am avut un moment în care să spun „mamă, mi se pare foarte greu', doar că după primele două săptămâni am avut un moment în care am început să mă gândesc la mâncare foarte intens. Mă culcam și visam cum mănânc pizza, visam cum shaorme, eu care acasă nu mai mâncasem carne de câteva luni. Îmi doream să mănânc orice. Am avut, așa, o săptămână în care m-au doborât toate gândurile astea, apoi am scăpat de ele și am zis că e OK, orezul din provizii e bun, mai găseam câte un mango prin copac, o bănănuță amărâtă prin junglă și am trecut de treaba asta cu mâncare', a spus Adelina Damian, în momentul în care a ajuns în țară de la Survivor.

Adelina: „Mi-a lipsit comunicarea'

Adelina Damian spune că i-a lipsit comunicarea la Survivor România, că și-ar fi dorit să poarte mai multe dicuții cu colegii ei. Tocmai din acest motiv s-a bucurat că a intrat cu Bogdan Urucu în competiție pentru că aveau multe lucruri în comun. Pe de altă parte, Adelina mai spune că i-a fost greu să se integreze în colectiv.

Mi s-a mai părut greu să fiu într-un colectiv cu care nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar am încercat să găsesc lucruri în comun, să găsesc subiecte comune de discuție. Poate că ei nu mai aveau chef să vorbească după atâtea luni mare lucruri. Mie mi-a lipsit treaba asta, mi-a lipsit comunicarea. De asta m-am bucurat foarte tare că am intrat cu Bogdan pentru că am avut multe lucruri în comun. Când a plecat, i-am simțit lipsa din punctul ăsta de vedere', a mai spus Adelina, de la Survivor.

Adelina are mai multe planurit de viitor, acum că s-a întors de la Survivor. Nu renunță la muzică și este foarte fericită pentru experiența pe care a trăit-o la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton