Prima imagine de la nunta nepoatei lui Grace Kelly! Charlotte Casiraghi a purtat colierul de diamante Cartier al bunicii sale

 Oana Popoiag
.
Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace KellyCharlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly

Mare sărbătoare la Monaco în weekend. Nepoata lui Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, un producător de film, în cadrul unei ceremonii ca-n basme. Charlotte a schimbat două rochii, Chanel și Saint Laurent și i-a lăsat pe toți mască purtând colierul de diamante neprețuit al bunicii sale, legendara Grace Kelly.

După o relație de trei ani cu producătorul de film Dimitri Rassam (37), fiica Prințesei Caroline de Monacol și nepoată a lui Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, a spus 'da' în cadrul unei ceremonii ca-n basme ce a avut loc în Monaco. Extrem de discretă, tânăra de 32 de ani a dat totuși publicității o imagine de la nunta ce a început la Palatul din Monaco și s-a încheiat cu o recepție regească la hotelul de lux Villa  la Vigie. Chralotte a schimbat două rochii în ziua cea mare. Dacă prima a fost o creație șic Saint Laurent, a doua  a fost o rochie albă de mireasă Chanel, accesorizată cu bijuteria supremă: colerul Cartier din platina și diamante ce i-a aparținut bunicii sale, Grace Kelly.

Charlotte și Dimitri au deja un copil împreună, Balthazar, de șase luni, și fiecare mai are câte un copil din relațiile amterioare: Charlotte un băiețel de cinci ani, Raphael, iar Dimitri o fetiță de șapte ani, Darya.

Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Ioana Ginghină, mega sexy în costum de baie după separarea de Alexandru Papadopol. Ce dietă ține vedeta!

EXCLUSIV. Marius Crăciun, câștigătorul FERMA 2019, vorbește în premieră despre relația cu Diana Belbiță: „Nu e vorba de îndrăgostit!'

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton