Prima imagine cu fetița lui Șerban Copoț: este adorabilă! Prezentatorul de la iUmor a devenit recent tată pentru a treia oară

 Cica Cristina
.

Șerban Copoț a devenit, în urmă cu aproximativ o săptămână, tată pentru a treia oară și este în culmea fericirii! Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar prezentatorul de la iUmor a postat prima imagine cu fiica lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Familia lui Șerban Copoț s-a mai mărit cu încă un membru, iar prezentatorul de la Antena 1 este în culmea fericirii! Emoțiile au fost mari, dar soția lui a născut, pe data de 18 noiembrie, o fetiță perfect sănătoasă, în plină pandemie de coronavirus.

‘Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim.

Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cat de puternice sunteți voi femeile şi aceasta metamorfoză numită naştere va transforma in ceva ce noi nu o sa fim şi nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA.

Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că ‘Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului'.

P.S. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele.’, a anunțat Șerban Copot pe una dintre rețelele de socializare.

Șerban Copoț nu și-a putut vedea fetița în spital

Șerban Copoț nu a avut posibilitatea de a-și vedea fetița în spital, însă acum este acasă și se simte liniștit.

„Gata, acasă în cuibul nostru. Au fost multe emoții, ne-a fost greu că nu am putut să la vizităm deloc, dar acum e totul bine. Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune”, a transmis el când, în sfârșit și-a văzut fiica în siguranța casei sale.

Citește și: Şerban Copoţ, dezvăluiri emoţionante despre familia lui:„În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu!'

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub:„Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni' / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi e în doliu.Tatăl vedetei a murit de COVID-19

Citește și:Cum arată fiul Nadiei Comăneci, la 14 ani.Dylan a câștigat primul lui concurs de gimanstică în 2020

Mezina familiei este adorabilă

La aproximativ o săptămână de la venirea fiicei sale pe lume, Șerban Copoț a postat și prima imagine cu mezina familiei, care a făcut furori pe rețelele de socializare.

Micuța a fost fotografiata la fratele ei mai mare în brațe, în timp ce-i purta de grijă cu dragoste și căldură.

Când eşti la muncă şi primeşti o poza aşa… frate şi soră. Zi frumoasă, dragilor!„, a scris Șerban în dreptul fotografiei.

Precum era de așteptat, o serie de mesaje de felicitare au curs pe rețelele sociale: Să vă trăiască minunea mică!, Minunat! Multă sănătate piticilor şi vouă, părinților!, Ce frumos!, Prințesa o să fie ocrotită de frații ei, M-am topit, Adorabili! Să vă trăiască sănătoși și fericiți!, Iubire pură!, Să vă trăiască minunile din viața voastră!, Doi îngeri, aveți grijă de voi dragilor!, Wooow cel mai minunat dar dat de bunul Dumnezeu!.

fetita-Șerban-Copoțfetita-Șerban-Copoț

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară

Vedeta de la Antena 1 mai are doi băieți, iar vestea că va avea și o fetiță l-a bucurat enorm. Șerban Copoț și Roxana formează un cuplu de mai bine de 15 ani, iar cei doi au împreună doi băieței pe nume Tedi și Alexandru.

Prezentatorul de la iUmor este un familist convins, iar pentru a-și petrece mai mult timp alături de copii și soție, Șerban Copoț a anunțat că ia o pauză de la muzică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton