Premiera Top Chef, motiv de petrecere pentru vedete

 Adina Rosetti
.

Jurnalistii, prietenii si vedetele Intact s-au intalnit aseara, la restaurantul Sofa, pentru a viziona impreuna premiera Top Chef, cel mai nou show de cooking. Membrii juriului – Nicolai Tand, Joseph Hadad si Tudor Constantinescu, impreuna cu prezentatoarea Alina Puscas au socializat si au discutat despre prima editie a emisiunii impreuna cu jurnalistii si colegii.

 

Antena 1 a lansat aseara show-ul de gastronomie Top Chef, iar vedetele trustului le-au fost alaturi celor trei jurati ai show-lui si Alinei Puscas la vizionarea primului episod Top Chef. Mircea  Badea, rasfatatul Top Chef inainte de lansarea show-ului, le-a fost alaturi in aceasta seara emotionanta, iar Chef Joseph Hadad nu a ratat momentul pentru a taxa maniera acida de prezentare a platourilor Top Chef de catre moderatorul „In gura presei'.Partenerul Alinei Puscas de la „Te cunosc de undeva!', Cosmin Selesi, a venit sa isi sustina colega in aceasta seara importanta.

 

Prima editie Top Chef' a aliniat la start 24 de bucatari profesionisti, siguri pe fortele proprii si mandri de realizarile lor de pana in prezent. Deja, dupa prima proba, si-au dat seama ca mai au foarte mult de invatat. Mai mult, daca Chef Hadad nu intervenea prompt, viata unui concurent ar fi fost serios pusa in pericol. Doi dintre cei 24 de concurenti au parasit aseara batalia pentru marele titlu de Top Chef. Robert Cirstea a fost eliminat pe loc pentru ca si-a aruncat mancarea, in vreme ce Marius Marincas nu a rezistat duelului cu Dan Bogatu si a parasit si el competitia.

 

 

[gallery ids=""]

 

 

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton