Premieră! Peste 40 de artiști pe scena Sălii Palatului la concertul lui Damian Drăghici

 Oana Popoiag
.
gypsy rock Loredanagypsy rock Loredana

Peste 40 de cântăreți, printre care Smiley, Delia, Loredana sau Ștefan Bănică, au cântat pe scena Sălii Palatului alături de Damian Drăghici, concertul marcând astfel un adevărat record. Evenimentul a coincis de asemenea cu ziua de naștere a artistului, care a avut parte de o surpriză din partea lui Smiley chiar în toiul show-ului.

Concertul 'Gypsy Rock', show-ul aniversar Damian&Brothers, a adus la Sala Palatului, alături de Damian Drăghici, numeroși artiști, precum Smiley, Delia, Loredana, Ștefan Bănică, Nicole Cherry, Cornel Ilie, Connect-R sau Alina Eremia.

Concertul a început cu piesa Mă dusei să trec la Olt', moment susținut de Cristina Bălan, iar pe parcursul show-ului publicul a intrat în atmosfera electrizantă prin melodii ca Johnny/Sanie cu zurgălăi' (Alina Eremia), Damigeana/Uite-așa aș vrea să mor' (Cornel Ilie), Hopai diri da' (Feli), Lume, lume' (Nicole Cherry), Araclema' (Lora), Dă, mama, cu biciu-n mine' (Ștefan Bănică), Șatra' (Giulia), Mama mea e florăreasă' (Loredana & Connect-R), Mona' (Delia), În stație la Lizeanu (Domnișoară, domnișoară)' (Smiley) etc.

Evenimentul live de două ore a marcat atât un deceniu de Damian&Brothers, cât și ziua de naștere a lui Damian Drăghici. Acesta avut parte în toiul show-ului de o surpriză de excepție din partea artiștilor: invitații, în frunte cu Smiley, au apărut pe scenă cu un tort dotat cu lumânări. Damian tocmai interpretase o melodie emoționantă la nai, prin urmare suflatul în lumânări s-a dovedit un pic mai anevoios, dar într-un final artistul a dus la bun sfârșit și această provocare.

Evenimentul de la Sala Palatului, care a integrat instrumentele tradiționale lăutărești cu elemente de rock și ritmuri de dubstep, reggae și gypsy blues, a promovat albumul Gypsy Rock (Change or Die)', lansat de către Damian & Brothers la sfârșitul anului 2016, material discografic ce a primit recent Discul de Aur pentru vânzări.

Oana Popoiag

Foto: ArhivaMea.ro / The Storyalist

Citește și:

Cum arată o zi petrecută în mijlocul familiei lui Smiley

Ștefan Bănică – extrem de mândru de fiul lui, Radu. Uite cum arată acum acesta!

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva – În culisele unei relații discrete

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton