Totul despre povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express

 Mirea Roxana
.

Povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express. Elwira și Mihai Petre, care au participat la Asia Express, emisiune care va începe curând la Antena 1, formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt căsătoriți de 13 ani, pasiunea pentru dans aducându-i împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express. Elwira și Mihai Petre, care formează una dintre echipele de la Asia Express, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Cei doi se iubesc necondiționat, iar din dragostea lor nemărginită au venit pe lume două fetițe superbe: Catinca, în vârstă de 8 ani și Ariana, în vârstă de 3 ani.

m1-15m1-15

Pasiunea reciprocă pentru dans a fost cea care i-a adus împreună pe Elwira, dansatoare profesionistă cu origini poloneze și Mihai Petre. Cei doi s-au cunoscut în anul 2001, coincidența făcând ca ca fiecare dintre ei să aibă nevoie de partener într-un concurs de dans. Nu mult a durat, iar Elwira și Mihai Petre de la Asia Express au fost loviți de săgeata lui Cupidon.

Citește și: Cel mai ciudat loc în care au făcut dragoste Elwira și Mihai și Petre de la Asia Express:”Partea inferioară a corpului…”

Citește și: Cum a reacționat fiica cea mare a cuplului Elwira – Mihai Petre când a auzit de propunerea Asia Express:„Ea ne-a convins'

Citește și: Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică:„Mi-a zis…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu de la Asia Express 4 și ce meserie are

Povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express

Povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express. Dansul i-a adus împreună pe Elwira și Mihai Petre de la Asia Express. Povestea lor de dragoste este una parcă desprinsă din filmele romantice. Cei doi s-au cunoscut în anul 2001, când Elwira a devenit partenera de dans a lui Mihai Petre. Nu mult a durat, iar săgeata lui Cupidon i-a lovit, în anul 2002 devenit un cuplu. Încă de atunci, Elwira și Mihai Petre, care au plecat la Asia Express împreună, sunt de nedespărțit.

Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără parteneră de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu', declara Mihai Petre de la Asia Express în urmă cu ceva timp, pentru A list.

Cum a continuat povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre

Povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express. S-au cunoscut și și-au dat seama că au mult mai multe în comun decât pasiunea pentru dans. „Noi doi avem aceleași valori și principii de viața. La Mihai admir faptul că este un om cinstit și spune întotdeauna adevărul. Este un familist convins', a spus Elwira Petre pentru sursa citată anterior.

În vara lui 2008, Elwira și Mihai Petre de la Asia Express, care au participat la Asia Express, au devenit soț și soție, în cadrul unei ceremonii de vis ce a avut loc la Palatul Stirbey, în prezența a circa 200 de invitați. În cei 13 ani de mariaj, cei doi au rezistat oricăror provocări, iar unul dintre secretele căsniciei lor fericite este asumarea, dar mai ales sinceritatea.

Secretul relației de iubire dintre Elwira și Mihai Petre

Povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express. Mihai Petre a dezvăluit care este secretul unei relații de iubire fericite.

Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu.

Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit. Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi.

Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg’, mărturisea Mihai Petre în trecut, pentru Libertatea.

Elwira și Mihai Petre de la Asia Express au două fiice

Povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express. Elwira și Mihai Petre, care au participat la Asia Express, au devenit părinți pentru prima dată în anul 2012, când a venit pe lume Catinca. În anul 2018, s-a născut și Ariana, iar venirea pe lume a mezinei a fost ca o întregire a familiei.

De când s-a născut, am simțit că lucrurile s-au echilibrat, că familia e întreagă și că totul arată mult mai bine în patru. Am descoperit lucruri noi atât la mine, cât și la Catinca și la Elwira. Lucrurile s-au așezat mai bine de când a apărut Ariana și e minunat să văd interacțiunea dintre ea și sora ei. Catinca e foarte drăguță cu ea și e plăcut să observ asta', a declarat Mihai Petre în anul 2019, pentru sursa revista VIVA!.

Elwira și Mihai Petre sunt foarte permisivi cu fiicele lor și au declarat în numeroase rânduri că nu își țin copilele într-un glob de sticlă, ci le oferă toată libertatea de care au nevoie pentru o copilărie fericită.

Elwira și Mihai Petre, despte peripețiile de la Asia Express

Mihai Petre și soția lui, Elwira Petre, fac echipă în sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților. Filmările pentru Asia Express 2021 s-au încheiat și au avut loc în Turcia, Georgia și Azerbaidjan.

Cel mai frustrant este autostopul. Oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să ne ia. Sunt tot felul de reacții. Nu sunt oameni aici pe străzi. E foarte greu să găsești cazare. Toată lumea e precaută, se simte asta. Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, pe barcă, apartamente, în frig, în grote, oriunde, n-ai ce face’‘, au spus Elwira și Mihai Petre.

„Asia Express este viața comprimată la maximum. Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mi se pare foarte challenging.

Practic, câștigul nostru este că vom trăi din nou. Ai o singură viață, trebuie să o trăiești. Nu e prima dată când mă lovește realitatea dur. Am fost plesniți knock out. Sunt foarte grele momentele de efort fizic care se cumulează. Zile întregi în care trebuie să alergi de dimineața până seara. Avem ceva experiență cu anduranța asta. (…) Nu mai suport să mă milogesc, suntem ca ultimii câini.

Cât de greu se poate, atât primești. Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd așa ceva. Mă gândesc la un psiholog bun pentru când ne întoarcem. Sunt convins, pe de altă parte, că va deveni cea mai frumoasă amintire‘, a încheiat Mihai Petre.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton