Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, subiect de reality show! Cei doi sunt ”în cărți” pentru o emisiune TV

 Oana Popoiag
.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, presărată cu tot soiul de drame și răsturnări de situație, se desfășoară mai ceva ca-n telenovele. Idila lor, marcată de împăcări și despărțiri la ordinea zilei, a atras atenția unui post de televiziune, care se pare că îi vrea pe cei doi protagoniști ai unui reality show.

A trecut mai bine de un an de când povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a devenit o adevărată telenovelă. După ce în primăvara lui 2019 au divorțat cu surle și trâmbițe la notar, a urmat un șir nesfârșit de împăcări și despărțiri, presărate cu mărturisiri incredibile despre infidelitate, abuzuri și chiar violență domestică.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, 'în cărți' „pentru un reality show

Conform informațiilor dezvăluite de Cancan, se pare că incandescenta poveste de iubire demnă de romane a atras atenția postului de televiziune Antena Stars. Surse din media au dezvăluit că Bianca și Bodi sunt în negocieri pentru un reality show, ce își propune să fie lider de audiență absolut.

Bianca Drăgușanu și Alex BodiBianca Drăgușanu și Alex Bodi

Foto: Instagram

Citește și: Răzvan Fodor, telefon de amenințare de la soțul unei femei: 'Mi-a zis destul de elegant că, dacă țin la viață, să nu mă mai întâlnesc cu ea'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton