Povestea controversată dintre Brigitte și Florin Pastramă, subiect de reality show! Cei doi sunt "în cărți" pentru o emisiune TV, în locul Biancăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi

 Cica Cristina
.

Controversata poveste dintre Brigitte și Florin Pastramă ar putea deveni subiect în cadrul unui reality-show la un renumit post TV din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă ar putea deveni protagoniștii unui reality-show, după ce producătorii unei televiziuni din România nu ar fi ajuns la o înțelegere cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, potrivit cancan.ro.

Producătorii de la Antena Stars s-ar fi reorientat destul de rapid către Brigitte și Florin Pastramă, un cuplu extrem de mediatizat și urmărit din lumea mondenă.

Citește și: Andreea Esca, primele declarații despre starea ei de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta de la ProTV:'Nu e niciun secret, nu e nicio rușine'

Potrivit unor surse se pare că negocierile ar fi avansat destul de mult, astfel că primele episoade ar fi pe cale să fie difuzate. Mai mult, se pare că primul episod ar urma să fie filmat chiar de ziua fiicei lui Brigitte, ocazie cu care bruneta ar pregăti o petrecere pe cinste pentru a-și face apariția cu fast pe micul ecran.

Brigitte și Florin Pastramă, protagoniștii unor scene șocante

După scandalul în care fiul lui Brigitte, Robert, și mama lui au fost recent protagoniști, iată că bruneta a intrat din nou în gura lumii din cauza unor secvențe în care este surprinsă în timp ce este agresată de soțul ei în spațiul public.

Citește și: Parastas de 40 de zile pentru Costin Mărculescu. Mara Bănică și Pepe au făcut un gest impresionant pentru actor:'Asta înseamnă prietenie'

Deși au spus întotdeauna că în relația lor totul merge ca pe roate și nu există motive de divorț, așa cum se speculase la un moment dat, imaginile surprinse spun cu totul altceva.

Pe camerele video amplasate în shaormeria pe care celebrul cuplu o deține în zona Fundeni se observă cum Florin Pastramă își iese din fire și devine violent cu soția lui. Afaceristul a ridicat mâna la soția lui și a vrut să dea în ea, vedeta era foarte speriată și plângând s-a pus într-un colț al încăperii.

Citește și: Simptomele coronavirusului persistă și la două luni de la vindecare.Care sunt efectele secundare ale infecției COVID-19

Se pare că incidentul violent ar fi avut loc în urmă cu o lună și jumătate. Brigitte ar fi fost agresată de Florin Pastramă, iar angajații ar fi auzit și ei întreg scandalul care avea loc într-o cameră din spate a fastfood-ului.

Cu toate acestea, bruneta îi ia apărarea soțului și susține că imaginile sunt mai vechi și în orice cuplu există certuri și scandaluri.

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e’, a declarat Brigitte pentru Click! 

Citește și: Tensiuni între Angelina Jolie și Brad Pitt, la 4 ani de la divorț.Actorul refuză să își vadă copiii, iar cu unul dintre ei a avut și o altercație

Briggite-Pastrama-1-1-3Briggite-Pastrama-1-1-3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton