Ce planuri are Daniel Pavel, după Survivor: „Urmează să fac niște...”

 Mirea Roxana
.

Daniel Pavel s-a întors și el de la Survivor România, asemenea concurenților. Acesta a vorbit despre ce a însemnat experiența din Republica Dominicană pentru el, dar și ce planuri are în continuare, acum că emisiunea Survivor România a luat sfârșit. În plus, acesta a mai mărturisit și care plecare de la Survivor l-a uimit cel mai mult.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel a fost invitat în platoul emisiunii Teo Show și a vorbit despre experiența din Republica Dominicană. Acesta a spus că nu știa la ce să se aștepte atunci când a acceptat să prezinte competiția Survivor, însă era convins că era vorba despre supraviețuire și că emisiunea trebuia să vină cu ceva în plus față de Exatlon.

p1-2p1-2

Nu (n.r. nu știa cum va fi la Survivor). Îmi dădeam seama că este un show de supraviețuire și îmi făcusem o documentare suficient cât să înțeleg că Exatlon a însemnat eminamente sportiv, însă Survivor și de la Survivor se dorea altceva. Cred că aici a fost valoarea adăugată a mea. Să vin cu zona de bătălii epice', a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor românia 2021, la Teo Show.

Citește și: Andrei Dascălu și Marius Crăciun o atacă pe Elena Marin, după Survivor:„Am devenit dusmanii ei'

Citește și: De ce au lipsit Culiță și Jador de la marea finală Survivor.Ce au făcut pentru bani

Citește și: Ce emisiune va prezenta Iulia Albu la Antena Stars.Când va avea debutul

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește! Când va avea loc nunta cu Cristi Pitulice:„Vrem să construim ceva împreună'

Daniel Pavel a slăbit 10 kg la Survivor

În plus, Daniel Pavel a spus că, inițial, și-a dorit să aibă parte de aceeași mâncare precum concurenții. Însă, medicul nu i-a permis acest lucru, chiar dacă i-a înțeles dorința de a fi solidar cu Faimoșii și Războinicii. Totuși, Daniel Pavel a spus că a micșorat porțiile de mâncare și astfel a slăbit 10 kg în Republica Dominicană.

Prezentatorul Survivor a mai dezvăluit că în Republica Dominicană a avut timp să stea cu el însuși și să aibă parte de „o călătorie interioară'.

„Cea mai mare bogăție sufletească… Sunt acum în decompresie. Îmi așez lucrurile din viață. Nu am apucat să mă văd încă cu iubita mea. Este la viena și urmează să vină. Este o întreagă poveste, dar cea mai mare băgăție sufletească este această călătorie interioară, această introspecție. Am stat cu ochii în tavan, n-am prea citit, m-am concentrat pe documentarea aferentă jocului în sine. În rest, am stat cu mine foarte mult', a mai spus Daniel Pavel.

Ce eliminare l-a șocat pe Daniel Pavel

Daniela Pavel a afirmat că au fost momente în care îi era greu să spună ce concurent trebuie să părăsească Survivor. El a dezvăluit că nu știa dinainte numele celui eliminat, numele fiindu-i spus în cască în momentul în care trebuia să facă anunțul în consiliu. Cea mai șocantă eliminare pentru Daniel Pavel a fost cea a Anei Porgras.

Este Ana. Mecanica acestui show este foarte clară. Am explicat-o la un moment dat. În momentul în care Ana Campioana, și vedeam ca oameni care suntem ancorați în social, ce impact, ce consecințe poate produce un astfel de gest, începea să se contureze cam ce urmează la o asemenea plecare. Desigur, toate au fost spectaculoase, dar în momentul în care am auzit că este Ana și m-am uitat la ea… Albert a fost un alt moment (n.r. că nu se aștepta să plece). Au fost momente în care vocea a trebuit să fie foarte bine controlată pentru că pe umerii mei a fost această presiune a autorității', a mai mărtursit Daniel Pavel.

Ce planuri are Daniel Pavel după Survivor

Daniela Pavel a ajuns doar de câteva zile în România, de la Survivor, asemenea concurenților. Acesta a spus că nu știe foarte sigur ce va face pe viitor, însă își dorește ca în următoarea perioadă să plece în vacanțe împreună cu iubita lui, cu fiul său, dar și cu tatăl lui.

Nu știu. Eu am venit acasă. Eu chiar simt și vorbeam cu colegii. Adevărul este că după voi, încep să simt că am ajuns acasă în această a patra zi. Sunt aproape. Nu știu cum să spun. Urmează să fac niște vacanțe cu iubita mea, cu băiatul meu. Separat. Sau cu tata aici în București. După aia, vedem ce se întâmplă', a spus în final Daniela Pavel.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton