Phil Collins, de nerecunoscut, la 69 de ani: după mai multe operații la coloană, a ajuns în scaun cu rotile!

 Cica Cristina
.

Phil Collins, în vârstă de 69 de ani, trece prin momente grele! Ultimele imagini surprinse de paparazzi au stârnit mari îngrijorări, artistul fiind de nerecunoscut. Măcinat de probleme de sănătate și scandalul cu fosta soție, cântărețul este vizibil afectat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Phil Collins nu trece prin cea mai fericită perioadă a vieții sale și se pare că problemele de sănătate, dar și cele din plan personal, s-au răsfrânt asupra organismului său, acum din ce în ce mai slăbit.

Este un artist extrem de apreciat în plan profesional. Cariera sa artistică se află încă pe o pantă asccendentă. Acum, pregătește lansarea unor noi materiale, alături de trupa Genesis, care s-a reunit după 14 ani de pauză.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:„Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

În plan personal, însă, lucrurile nu stau deloc bine. Phil Collins a suferit mai multe intervenții chirurgicale la nivelul coloanei și încă nu s-a recuperat total. Artistul se deplasează cu dificultate, numai cu ajutorul unui baston pe distanțe mici sau cu un scaun cu rotile, pe distanțe mai mari.

Imaginile surprinse de paparazzi britanici au stârnit serioase îngrijorări cu privire la starea îndrăgitului cântăreț. Totuși, nu pare să se dea bătut dat fiind că se arată entuziast să revină pe scenă, transmite Daily Mail.

Citește și: Drama lui Lily Collins, actrița din serialul „Emily in Paris”. Tatăl său, celebrul Phil Collins, i-a marcat copilăria:”Viața mea a scăpat de sub control”

Phil Collins și a treia soție, cel mai scump divorț din Marea Britanie

Problemele lui Phil Collins nu se rezumă doar la starea de sănătate. Nici în plan personal lucrurile nu merg mai bine. Artistul a trăit o poveste de dragoste tumultoasă cu Orianne Cevey, de care a divorțat după 9 ani, în 2008. A fost cel mai scump divorț din Anglia la acel moment, suma ridicându-se la 46 de milioane de dolari.

Am asistat la marea reîmpăcare opt ani mai târziu, după ce Phil Collins și-a ajutat fosta parteneră. I-a plătit o operație pe coloană, ce a echivalat se pare, cu o împăcare.

Orianne trebuia să locuiască în vila lui Phil Collins din Miami până își găsește o nouă locuință. Se pare însă, că, în loc de casă și-a găsit…soț. Lovitura de grație pentru Phil Collins a fost să afle că fosta soție s-a măritat în secret cu Thomas Bates.

Citește și: Silviu Huțanu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19.Artistul avea 37 de ani și nu avea boli grave

După vestea neașteptată, artistul a decis că este timpul ca Orianne să părăsească locuința sa din Miami. Cum fosta soție a refuzat, Phil Collins a schimbat toate codurile de acces în casă. În plus, a angajat și avocați pentru a obține un ordin de restricție împotriva femeii.

Phil Collins i-a marcat copilăria fiicei sale

În cartea sa „Unfiltered: no shame, no regrets, just me', Lily Collins a mărturisit că mare parte din problemele de stres și anxietate cu care se confruntă sunt din pricina relației tumultoase pe care a avut-o cu tatăl său.

Phil-Collins-1Phil-Collins-1

În fapt, ceea ce a afectat-o cel mai tare este modul în care tatăl său a ales să se despartă de mama sa, și anume printr-un fax! La care s-au adăugat doi ani de calvar și suferință până la finalizarea divorțului.

„Multe dintre nesiguranţele mele de azi au rădăcini în aceste răni provocate de tatăl meu', a declarat Lily Collins.

Citește și: Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară!Cine este norocosul și cum a fost nunta lor

Cu toate acestea, pentru a se elibera de povara care o apăsa de ani de zile, a decis să-și ierte tatăl pentru greșelile pe care le-a făcut în trecut. „Te iert pentru greşelile pe care le-ai făcut. Şi deşi pare că este prea târziu, nu este… Cu toţii suntem puşi în faţa unor decizii şi, deşi nu găsesc scuze pentru ale tale, la finalul zilei nu putem rescrie trecutul. Încă învăţ cum să accept acţiunile tale şi să verbalizez cum m-ai făcut să mă simt. Accept tristeţea şi furia pe care le simt în legătură cu lucrurile pe care le-ai făcut', a scris Lily Collins în cartea sa.

Sursa foto: Profimedia, Hepta, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton