Petre Roman, reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Mioara Roman: "Lăsați-mă...". Ce spune despre Oana Roman și fiica ei

 Cica Cristina
.

Recent, Oana Roman a postat o fotografie alături de tatăl ei, Petre Roman. Cei doi au îngropat securea războiului și lucrurile par să se fi liniștit în ceea ce-i privește. Nu același lucru se poate spune și despre relația politicianului cu Mioara Roman, având în vedere reacția sa furioasă când a fost întrebat de fosta soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Petre Roman și-a vizitat fiica și nepoata, iar imaginea cu cei trei postată de Oana Roman pe rețelele de socializare a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că ultima dată fiica politicianului s-a arătat revoltată că bunicul a lipsit de la ziua de naștere a Isabelei.

Petre-RomanPetre-Roman

Petre Roman: Nu am fost la Mioara, la azil'

Împăcarea cu fiica lui s-a consemnat, însă pare că relația cu fosta soție nu este la fel de bună. Mioara Roman s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, însă fostul său soț nu s-a interesa despre cum se simte.

Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine, după operația de colectist', a spus Catinca Roman, în urmă cu ceva vreme.

În plus, reacția lui Petre Roman, în momentul în care a fost întrebat dacă a vizitat-o pe Mioara Roman, la centrul unde se află în prezent pentru tratamentul de recuperare, nu a mai lăsat loc de intrepretări.

Nu am fost la Mioara, la azil, după operație. Haideți, vă rog, lăsați-mă în pace!', a spus el pentru impact.ro.

Citește și: Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman:”Isa a fost tare încântată”

Citește și: Oana Roman încă e supărată că tatăl ei, Petre Roman, a uitat de ziua nepoatei:”Nici după 6 zile nu a sunat”

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă drastică ține Vica Blochina:„Maximum două mese pe zi'

Mioara Roman: „Petre a încercat să se împace cu mine de multe ori'

Reamintim că Petre și Mioara Roman s-au despărțit în 2009. De atunci și până în prezent, fostul politician are o relație cu Silvia Chificiuc, iar împreună au un băiat. Mioara Roman a precizat că actuala parteneră a lui Petre Roman ar fi vinovată pentru comportamentul lui față de ea.

'În cei 34 de ani de căsătorie, o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune! Nici cu fetele noastre el nu se află în relații apropiate', a povestit ea la B1.

Ce relație are acum Petre Roman cu fiica lui

Lucrurile ar sta total diferit atunci când vine vorba despre nepoata și fiica lui, Oana Roman. A subliniat cât de bine se înțelege acum cu Oana Roman și că își adoră nepoata.

'Toate bune și frumoase între mine și Oana. M-am întâlnit zilele trecute cu Oana și cu Isabela, a fost o bucurie să mă văd cu ele. Le iubesc pe amândouă. După nepoțica mea, mă prăpădesc de drag', a spus Petre Roman.

Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman

Oana Roman a lăsat în urmă orice urmă de ranchiună în ceea ce-l privește pe tatăl ei. Cu toate că au mai existat ocazii când s-a arătat deranjată de comportamentul lui, acum lucrurile par să meargă bine în relația lor. Micuța Isa este fericită atunci când se reunește cu bunicul ei, lucru care a fost subliniat și de mama ei.

Oana Roman a postat o fotografie cu tatăl și micuța Isa pe rețelele de socializare, semn că relația lor nu s-a deteriorat, în ciuda diferendelor care au existat de-a lungul timpului.

Azi ne am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată’, a fost mesajul postat de Oana Roman, în dreptul fotografiei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton