Pepe, declarație de dragoste pentru Raluca Pascu, în văzul lumii. Ce mesaj i-a transmis soției lui

 Cica Cristina
.

Pepe și Raluca Pascu par să se înțeleagă mai bine ca niciodată, având în vedere ultima declarație de dragoste transmisă de soț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Se observă din postările de pe rețelele de socializare, unde soția își privește partenerul cu ochi calzi, plini de dragoste și recunoștință.

La rândul lui, artistul a ținut și să-i transmită un mesaj în care să-și exprime sentimentele pe care le nutrește pentru partenera lui: „Alături de inima mea❤️”, a scris Pepe pe Instagram, în dreptul fotografiei cu mama copiilor săi.

Citește și: Cântăreața Ciara a născut, în secret, pentru a treia oară.Prima imagine cu bebelușul

Fanii au reacționat imediat, iar comentariile au fost pe măsură: Sunteți doi frumoși, aveți o familie superbă!!, 'Să fiți sănătoși și fericiți împreună!/ „Foarte frumoși împreună!”, „Minunată pereche”, „Va pup foarte frumosi”, „Superbi”, „Așa să fiți toată viața', „Fiți fericiți, inimi frumoase. Mă înclin”.

Citește și: Premierul Orban avertizează: „Discutăm despre impunerea purtării măștii de protecție și în aer liber, în spațiile foarte aglomerate'.Ce se va întâmpla pe plajă

Raluca Pascu și Pepe formează un cuplu frumos, iar tabloul este întregit de cele două fiice: Rosa Alexandra și Maria. Micuțele au crescut și sunt absolut adorabile!

Reamintim că Pepe și Raluca s-au căsătorit civil în urmă cu 8 ani, în timp ce cununia religioasă a avut loc doi ani mai târziu. În 2012 au devenit părinți pentru prima oară: fiica lor cea mare, Maria, urmează să împlinească pe 15 august 8 ani. În aprilie 2015 a venit pe lume și mezina familiei, Rosa Alexandra, care are deja 5 ani.

Citește și: Fratele lui Florin Salam a ajuns de urgență la spital!Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția sa

Pepe-si-Raluca-2Pepe-si-Raluca-2

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton