Ce pensie are Mioara Velicu, după ce a cântat 60 de ani. Artista a făcut împrumut la bancă să plătească datoriile

 Cruceru Cristina
.

Ce pensie are Mioara Velicu. Artista a luat bani din bancă, să plătească datoriile la stat. Cântăreața de muzică populară a vorbit despre pensia pe care o ia la vârsta de 78 de ani. Artista spune că banii îi ajung, însă în pandemie a fost nevoită să apeleze la bancă, de unde a luat bani cu împrumut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Artista se poate lăuda cu multe spectacole, concerte, dar și evenimente private unde cântă și acum. Aceasta a ținut să precizeze în repetate rânduri că ea cântă live, nu cu CD-ul pe spate. Astfel, la vârsta de 78 de ani, Mioara Velicu are la activ extrem de multe spectacole, unde a cântat live.

13413507_263080584051738_2619529399090224163_n13413507_263080584051738_2619529399090224163_n

Artista mărturisește, în podcastul lui Damian Drăghici, că a avut norocul să fie lângă interpreți de muzică populară, de la care a avut doar ce să învețe.

Ce pensie are Mioara Velicu

'Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat acest har minunat. Am avut norocul să fiu lângă soliști de marcă, am învățat de la ei, țin steagul sus cu muzică de calitate. Eu cânt de pe la 3-4 ani. Mama mă punea să cânt când venea moașa pe la noi, deși eu voiam să merg la joacă. Până când a început să-mi placă să cânt, după clasa a V-a. 

N-am studii, eu sunt de pe prispa casei, e ceva nativ la mine. Eu nu știu tonalitățile nici acum. Eu cânt live și acum. La petrecerile private sau la spectacol doar live cânt. Nu pot să pun CD, apoi să dau din gură, nu pot să transmit ceea ce simt astfel', a spus Mioara Velicu, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: Gheorghe Turda, în scandal cu Mioara Velicu, după emisiunea lui Denise Rifai: „Minte cu nerușinare!”

Citește și: Cine este Mioara Velicu. Soțul ei a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Citește și: Scandal la Survivor România. Blaze îl acuză pe Alex Nedelcu de manipulare: 'Sunt cei mai periculoși'

Citește și: Sebastian de la Insula Iubirii a intrat în baie cu ispita Oana. Ce au surprins camerele de filmat

Mioara Velicu a luat bani din bancă pentru a-și plăti datoriile

Mioara Velicu are o pensie de 4000 de lei, la vârsta de 78 de ani. Artista susține că banii îi ajung să ducă o viață liniștită, însă recunoaște că în timpul pandemiei de COVID-19, aceasta a luat un împrumut din bancă, pentru a-și plăti datoriile la stat.

'Acum am pensie 4.000 de lei. Și-mi ajung. În pandemie nu mi-a fost greu, am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat. Întotdeauna mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme', a mai spus interpreta de muzică populară.

Mioara Velicu, scandal cu Gheorghe Turda

Recent, Mioara Velicu a fost implicată într-un scandal cu Gheorghe Turda, în urma unor afirmații făcute de artistă în emisiunea lui Denise Rifai. Mai precis, cântăreața a susținut că din cauza lui Gheorghe Turda, ea a fost nevoită să iasă mai devreme la pensie. Pe de altă parte, solistul a răbufnit la adresa acesteia și a făcut-o mincinoasă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton