Paul Vasile, unul dintre cuțitele de aur, eliminat de la Chefi la Cuțite: "A căzut în mediocritate"

 Cica Cristina
.

Paul Vasile, inițial cuțitul de aur a lui Sorin Bontea, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. A mai fost la un pas de eliminare, însă a fost salvat pe ultima sută de metri de către chef Cătălin Scărlătescu, cu ajutorul unei amulete. De data aceasta, Paul Vasile nu a mai reușit să treacă mai departe după ultima probă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Paul Vasile, unul dintre cuțitele de aur din emisiune, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Nimeni nu s-ar fi așteptat, însă competiția este din ce în ce mai acerbă, iar concurenții se străduiesc să demonstreze din ce în ce mai mult că merită să rămână în competiție.

Paul-Vasile-chefi-la-cutite-2Paul-Vasile-chefi-la-cutite-2

Paul Vasile, eliminat de la Chefi la cuțite

La ultima probă, chef Sorin Bontea și-a folosit amuletele, astfel că a reușit să câștige, iar concurenții celorlalte două echipe au intrat la duel. Concurenții din echipele chefilor Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au luptat pentru a rămâne în competiție.

Paul Vasile a întâmpinat dificultăți în ultima perioadă, chiar a fost salvat de la eliminare și a schimbat tabăra. De data aceasta, preparatul său a fost cel mai puțin apreciat de chefi și a fost eliminat din competiție.

Potrivit juraților, concurentul nu s-a mai străduit să iasă din zona de confort, fapt ce l-a costat ieșirea din competiție. Astfel, în urmă cu puțin timp și-a luat la revedere de la echipa verde, iar acum de la cea violet.

'Din păcate, copilul ăsta a căzut într-o mediocritate în ultimele dueluri și n-a mai putut să mai iasă de acolo', a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea nu regretă că i-a oferit cuțitul de aur

Sorin Bontea a subliniat că nu regretă că i-ar fi oferit lui Paul Vasile cuțitul de aur, chiar dacă, pe parcursul emisiunii, nu a demonstrat că a evoluat în bucătărie, preferând să rămână într-o zonă de confort.

Paul Vasile a spus, în apărarea lui, că este o persoană extrem de emotivă și că nu poate face față atât de bine presiunii. După eliminare, el a subliniat că se simte destul de ușurat, iar de acum se poate odihni fără presiune.

În momentul în care și-a anunțat eliminarea, mulți dintre concurenți nici nu au crezut, considerând că la mijloc ar fi vorba despre o farsă, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cine este Paul Vasile, de la Chefi la Cuțite.A primit cuțit de aur de la Sorin Bontea

Citește și: Paul Vasile de la Chefi la cuțite, salvat de la eliminare.Cătălin Scărlătescu i-a luat cuțitul de aur lui Sorin Bontea

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:„Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic'

Citește și: Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan:'Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină'

Paul Vasile de la Chefi la cuțite, salvat de la eliminare

Data trecută, chef Florin Dumitrescu a câștigat proba, iar la duel au intrat cele două echipe adversare. Cel mai mic punctaj la proba individuală a fost obținut de Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Chef Sorin Bontea, însă Cătălin Scărlătescu l-a salvat de la eliminare. Paul Vasile de la Chefi la cuțite era acum în echipa violet.

‘Nu știu ce s-a întâmplat cu mine. Chiar nu pot să-mi imaginez. Dacă-mi alegea cineva, ziceam, băi, mi-a ales ăla, a avut ceva cu mine, dar când ți-o faci cu mâna ta…’, a spus Paul Vasile la acel moment.

Cine este Paul Vasile

Paul Vasile a obținut un cuțit de aur de la Sorin Bontea. El a avut oportunitatea ca la 23 de ani să plece în Londra. Aici, concurentul Chefi la Cuțite a schimbat mai multe restaurante, acumulând tot mai multe cunoștințe în ale bucătăriei. Ramura pe care Paul Vasile a ales să se axeze o reprezintă dulciurile, dar a vrut să-i impresioneze pe cei trei jurați, cărora le-a demonstrat că știe să gătească și altecva.

Cred că de la 6 ani am început să cochetez cu bucătăria. Am început să fac școala pentru bucătari pentru că asta e pasiunea mea și am zis că trebuie să-mi urmez acest vis.

Dacă eram la practică nu ratam niciun curs, am mers în fiecare zi. Am prins sărbătorile de Crăciun și m-am dus la practică să învăț. Imediat după ce am terminat cursurile m-am angajat la un restaurant în București, eram ajutor de ajutor de bucătar pentru că eram la început de tot și aveam salariul foarte mic‘, a spus Paul Vasile de la Chefi la cuțite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton