Paul de la Puterea Dragostei s-a căsătorit, în secret? "Ești femeia perfectă, soția mea scumpă"

 Cica Cristina
.

Paul de la Puterea Dragostei a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu iubita lui. Mesajele pe care cei doi și le-au transmis unul altuia pe rețelele de socializare nu mai lasă urmă de îndoială, că au ajuns deja în fața altarului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ultimele mesaje transmise pe rețelele de socializare indică faptul că Paul de la Puterea Dragostei și iubita lui s-au căsătorit.

Înainte de sărbători, Paul de la Puterea Drgaostei a trecut prin momente cumplite. Și-a pierdut tatăl cu puțin timp înainte de Crăciun. Totuși, concurentul nu s-a lăsat dărâmat de pierderea părintelui să, iar la scurt timp a venit și cu o veste bună.

Paul-Puterea-Dragostei-s-a-casatorit-1Paul-Puterea-Dragostei-s-a-casatorit-1

Paul de la Puterea Dragostei s-a căsătorit: „Mi-ai îndeplinit cel mai mare vis”

A dus relația cu iubita lui la alt nivel: cei doi s-au căsătorit. Au postat o fotografie cu verighetele pe story, dar și-au transmis și mesaje care nu mai lasă loc de speculații.

„De când te-am cunoscut am simțit ceva aparte față de tine, am simțit că sufletul meu e legat de al tău, iar datorită ție am învățat ce înseamnă adevărata iubire, să fii lângă un om și în cele mai grele momente, nu doar la bine. Datorită ție m-am schimbat și m-am maturizat, datorită ție sunt mai puternică, tu m-ai făcut ceea ce sunt astăzi și nu am cuvinte să îți mulțumesc!

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu a plecat de la Puterea Dragostei.Prezentatoarea s-a enervat cumplit

Citește și: Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, o nouă împăcare?”E decizia ei dacă îl acceptă”

Citește și: Ligi de la Puterea Dragostei spune tot despre relația cu Livian Pop:”Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca”

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluire neașteptată despre relația cu Alex Bodi:„Încă locuiește aici'

Iar tu, omul meu drag, mi-ai îndeplinit cel mai mare vis, să îți devin soție, iar bucurie mai mare ca asta nu cred că există pe acest pamant! Tu îmi ești speranța și liniște, tu îmi dai puterea de a mă ridica atunci când cad, tu știi să-mi transformi defectele în calități, tu ești totul meu. Iar deși viața mi-a luat câțiva oameni dragi de lângă mine, Dumnezeu mi te-a trimis și sunt recunoscătoare că am un om ca tine în viața mea! Te iubesc cu toată ființa mea scumpul meu soț!', a transmis iubita lui Paul pe rețelele de socializare.

Paul de la Puterea Dragostei: „Te iubesc, soția mea scumpă”

Precum era de așteptat, a venit și răspunsul din partea lui Paul de la Puterea Dragostei.

„Nu mai am cuvinte. Știi că te iubesc foarte mult și tu ești femeia perfectă pentru mine! Ești trimisă de Dumnezeu pentru a fi cu mine! Te iubesc, soția mea scumpă.', a transmis și Paul de la Puterea Dragostei, semn că s-a căsătorit.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton