Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, primele declarații de la Asia Express: „A chemat Poliția ca să plecăm”

 Mirea Roxana
.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, primele declarații de la Asia Express. Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, au plecat în aventura vieții lor la Asia Express, sezonul 4. Cei doi înfruntă toate provocările pe care le întâmpină pe Drumul Împăraților, iar acestea nu sunt puține. Patrizia a povestit că cineva chiar a chemat Poliția pentru ea și fiul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Patrizia Paglieri și fiul ei, primele declarații de la Asia Express. Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, au trecut prin multe peripeții pe Drumul Împăraților de la Asia Express, sezonul 4. Cei doi au avut parte de surprize după surprize și cu siguranță au strâns povești care merită spuse. Patrizia Paglieri a declarat de la Asia Express, sezonul 4, că o zi pe Drumul Împăraților face cât un an petrecut în București pentru că se petrec foarte multe lucruri într-un timp foarte scurt.

20210530_asia_express_stage_two_day_two1320210530_asia_express_stage_two_day_two13

O zi în Asia Express este cât un an la București. Seara, la culcare, nu apucăm să povestim despre tot ce am făcut de-a lungul zilei pentru că se întâmplă prea multe, iar noi cădem lați de oboseală. Somnul e o mare problema aici, cu 4-5 ore dormite pe noapte eu mă descurc foarte greu', a mărturisit Patrizia Paglieri, care participă la Asia Express împreună cu fiul ei, Francy.

Citește și: Alexandra Ungureanu și mama ei, primele declarații de la Asia Express:„Credeam că sunt pregătită, dar… nu!'

Citește și: Câți bani ia Lidia Buble la Asia Express 4.E cea mai bine plătită concurentă!

Citește și: Nicole Cherry este însărcinată!Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:„A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei'/ EXCLUSIV

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, declarații de la Asia Express

De asemenea, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, au noroc de Poliție la Asia Express. Vedeta a mărturisit că oamenii legii i-au oprit de foarte multe ori. Ba chiar, atunci când au crezut că au găsit pe cineva care să îi ajute într-o anumită situație, respectivul a sunat la Poliție pentru a scăpa de ei. În plus, vedeta a mai povestit că și cu banii stau foarte prost, așa că ea se mai plânge de foame în fața patiseriilor în speranța că va primi ceva de mâncare.

Ce am observat este că turcii au o frică de Poliție incredibilă, iar noi am avut lipici la Poliție. Ne-a oprit de foarte multe ori. Într-o seară, căutând cazare, am crezut că am găsit pe cineva care vrea să ne ajute, când de fapt el a chemat Poliția ca să plecăm de acolo. Și cu banii e greu, dar uneori mă mai plâng în fața patiseriilor în speranța că o să primesc ceva', a mai adăugat Patrizia Paglieri, de la Asia Express, sezonul 4, unde se află alături de fiul ei.

Francy: „Asia Express te face să îți dai seama cât de norocos ești'

Patrizia Paglieri și fiul ei, primele declarații de la Asia Express. Experiențele pe care le trăiește la Asia Express, sezonul 4, l-au făcut pe Francy să realizeze cât de norocos este pentru traiul din România.

Asia Express te face să îți dai seama cât de norocos ești acasă', a spus Francy de la Asia Express, sezonul 4. În continuare, mama lui, Patrizia Paglieri, i-a spus că se bucură că el a ajuns la această concluzie. „Mă bucur că și tu ai ajuns la concluzia asta. Eu ți-am zis de atâtea ori!', a adăugat Patrizia Paglieri.

Alături de Patrizia Paglieri și Francy, la Asia Express mai participă echipele formate din Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continuă cu două destinații surpriză.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton