Părintele Calistrat a fost filmat în timp ce lovește o femeie, la mănăstire. Poliția anchetează cazul 

 Raiciu Adriana
.

Părintele Calistrat a fost filmat în timp ce lovește o femeie. Poliția anchetează cazul. Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, a fost filmat în timp ce lovește o femeie chiar în curtea locașului de cult. Incidentul a avut loc miercuri seară, iar două dintre enoriașe au depus deja plângere la poliție și au ajuns la spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

O filmare șocantă cu Părintele Calistrat face înconjurul internetului. Pe imagini se poate observa că, în curtea Mănăstirii Vlădiceni, are loc o ceartă între mai multe persoane. La un moment dat, părintele Calistrat lovește una dintre enoriașe, iar aceasta cade la pământ, sub privirile șocate ale martorilor.

calistratcalistrat

De asemenea, în videoclip se mai observă că, alături de părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni, mai sunt alte două persoane îmbrăcate în stare preoțești. După incidentul care a avut loc miercuri seară, două femei au depus plângere la poliție, cazul fiind anchetat acum de autorități.

Citește și: Când începe postul Crăciunului în 2022Când începe postul Crăciunului în 2022

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai:„Lucrează împreună cu noi. Este…’ / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bănică se mută în casă nouă. Cum arată locuința:'Dacă vedeți camerele copiilor…'

Citește și: Rebel Wilson a devenit mamă prima oară, la 42 de ani:'Fetița mea e cel mai frumos miracol'

Părintele Calistrat a fost filmat în timp ce lovește o femeie

Contactați de Libertatea, oficiali ai IPJ Iași confirmă că cercetează cazul după ce două femei au depus plângere aseară împotriva preotului.

„La data de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că atât ea cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale', a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Două femei au ajuns la urgențe

Coordonator SMURD Iași, medicul Diana Cimpoeșu a declarat că s-au prezentat la urgențe două femei, surori, care aveau răni la nivelul cotului și alta la nivelul genunchiului. Totuși, acestea au refuzat internarea și nu au rămas pentru analize mai amănunțite.

'Diagnosticul a fost de agresiune declarativă. S-a evaluat durerea de la nivelul capului și a urechii de la colegii de la ORL. A mai fost declarată o durere la nivelul stomacului. Au fost evidențiate două excoriații la pacienta de 34 de ani, una la nivelul cotului, alta la nivelul genunchiului. Nu au fost  evidențiate leziuni care să necesite internare și au refuzat să fie continuate investigațiile, radiografia toracică, și au fost îndrumate spre consult la neuro chirurgie și IML, în condițiile în care reclamă o agresiune fizică', spune medicul ieșean.

„Este regretabil și condamnabil”

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor a oferit o primă declarație, susținând că videoclipul a fost primit și urmează să se stabilească în ce împrejurimi a avut loc incidentul.

„Am primit aceste imagini video și, desigur, se vor cerceta atât fapta în sine, cât și contextul ei. Până la această oră, la Centrul Eparhial din Iași nu s-a primit nici un fel de reclamație. În orice caz, este absolut regretabil, condamnabil și categoric nu onorează pe nimeni un astfel de gest. Omenește vorbind, fiecare dintre noi avem limite și neputințe. Creștinește este însă să căutăm a răbda până la capăt și să binecuvântăm pe cei ce ne-ar provoca, căutând acele soluții care să fie și legale, și nesmintitoare', a declarat, pentru sursa citată anterior, preotul Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor.

Până la momentul actual, Părintele Calistrat nu a oferit nicio declarație despre scandalul actual.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton