Parastas impresionant în memoria lui Ion Dichiseanu. Ce a adus familia la mormântul regretatului actor

 Mirea Roxana
.

Au trecut 40 de zile de când Ion Dichiseanu a murit. Marele actor s-a stins din viață pe data de 20 mai. Sâmbătă, 26 iunie, familia lui Ion Dichiseanu au organizat un parastas impresioant în memoria acestuia, la Cimitirul Bellu, din București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani. Starea lui de sănătate părea că se îmbunătățește, după ce a fost internat mai bine de trei luni în spital în urma unor probleme de sănătate, însă, din păcate, a murit fiicei sale, Ioana. Au trecut 40 de zile de când marele actor s-a stins din viață, iar familia a organizat un parastas grandios în memoria lui Ion Dichiseanu.

206868580_3565323043606321_4557236646189514215_n206868580_3565323043606321_4557236646189514215_n

Parastasul de 40 de zile al marelui actor a avut loc sâmbătă, 26 iunie, la Cimitirul Bellu, iar cea care s-a ocupat de organizarea ceremoniei a fost Gabriela Lucuţar. Tot aceasta a condus și ceremonia de înmormântare a lui Ion Dichiseanu.

Citește și: Ioana Dichiseanu, primul interviu, la o lună de la moartea tatălui ei, Ion Dichiseanu:„Mi-a spus niște lucruri în vis'

Citește și: La o lună de la înmormântare, Simona Florescu simte că Ion Dichiseanu este lângă familia lui:”Vine un pescăruș și….”

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp:„M-a părăsit acum 8 ani, are pasiunea femeilor'

Citește și: Raluca Pastramă a atras toate privirile la botezul nepotului său.Chiar și Pepe i-a dat like

Parastas impresionant în memoria lui Ion Dichiseanu

Familia și prietenii lui Ion Dichiseanu au participat la parastasul de 40 de zile al acestuia. Lângă locul de veci al marelui actor a fost instalat un monitor pe care au rulat imagini din spectacolele și filmele cele mai cunoscute ale lui Ion Dichiseanu. În plus, la mormântul acestuia au fost aduse și însemnele Rapidului.

Pe locul de veci al lui Ion Dichiseanu erau flori, dar și măști, pentru că acesta a iubit teatrul. Imaginile cu marele actor i-au emoționat până la lacrimi pe cei care au participat la parastas. În plus, respectivele imagini au rulat și pe parcursul întregii slujbe.

Ioana, primul interviu, la o lună de la moartea lui Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu a făcut primele declarații la 40 de zile de la decesul tatălui ei și a vorbit despre cât de mult îi lipsește actorul. Fiica maestrului susține că nu va putea trece peste acest moment dureros din viața ei. A subliniat cât de dor îi este și cât de mult resimte lipsa părintelui ei.

„Am apreciat și mesajele și gândurile, dar sincer vă spun că nu am putut să răspund nimănui. Nu știu dacă o să pot trece vreodată (n.r. peste durerea pierderii tatălui). Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea, pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă. (…) Deocamdată vreau să îmi canalizez toate gândurile către tata, pentru a încerca să păstrez o comunicare cu el’, a declarat Ioana Dichiseanu la Antena 3.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton